Decemberi szemezgető

Decemberben folytatódik színházunkban a bemutatók sora, Tasnádi István: Kartonpapa című fekete komédiáját Herczeg Adrienn rendezi. Emellett interaktív zenés mesejáték és vígjáték is várja nézőinket.

Fergeteges komédia: csupa telt ház!

A Fergeteges komédia, avagy Anyák és lányok című vígjáték idei előadásaira a bemutatót megelőzően elkelt minden jegy. Nem csoda, hisz a főszereplők: Fodor Zsóka, Dévényi Ildikó, Farkas B. Szabina és Fischer Norbert.

Mesék a varázsbőröndből

Tamás Éva legújabb zenés, interaktív mesejátéka segítségével nagyszülőtől unokáig a család több generációja is újraélheti, felidézheti azokat a gyorsan tovatűnő esztendőket, melyek alatt a kicsi babából önálló, döntéseket hozó kamasz lesz.

Főállású regényolvasó lenne

Rendkívüli érdeklődés övezi a Fergeteges komédia, avagy Anyák és lányok című vígjáték közelgő bemutatóját. Pillanatok alatt elfogytak a jegyek, és sokan kíváncsiak a szerzőre, Varsányi Annára. Vele beszélgettünk.

Alföldi Róbert könyvbemutatója nálunk!

A fővárosi könyvpremier után, első vidéki helyszínként Pécsett, színházunkban mutatja be legújabb könyvét Alföldi Róbert november 24-én este 7 órakor. Nem ez az első kötete, amit Csáki Judit jegyez.

Országos rangsorban a Csirkefej előadás!

Örvendetes, hogy egy-egy vidéki színházi előadás a fővárosi kritikusok figyelmét is felkelti. Szakmai körökben Csirkefej-bemutatónk váltott ki komoly érdeklődést, és büszkeségre okot adó értékelést.

Újra műsoron a Visszhang

A Tandem Színházzal közösen létrehozott, tabutémát feszegető előadás, a Visszhang, amely égető társadalmi problémát: az alkoholfüggőséget állítja a középpontba, ismét látható színházunkban.

Finisben a Fergeteges komédia

Jóval a bemutató előtt már hatalmas érdeklődés övezi készülő előadásunkat, a Fergeteges komédiát, melyet Vincze János rendez Fodor Zsóka, Dévényi Ildikó, Farkas B. Szabina és Fischer Norbert főszereplésével.

MŰSORVÁLTOZÁS!

Értesítjük Tisztelt Nézőinket, hogy a 2023. október 31-én 19.00 órára meghirdetett CSIRKEFEJ előadás ELMARAD. A megváltott jegyek a vásárlás helyén visszaválthatók.

Novemberi szemezgető

Fordulatos vígjátékot és katartikus drámai történetet, no meg gyerekprodukciót egyaránt találnak Kedves Nézőink novemberi műsorkínálatunkban, hogy minden korosztályú és érdeklődési körű színházbarát leljen benne kedvére valót. Íme, a részletek!

Pécsi Harmadik Színház