Köszönjük, hogy segítenek!

Színházunk adománygyűjtő felhívására sokan azonnal, tettre készen reagáltak! Magánszemélyektől és vállalkozásoktól egyaránt érkezett már támogatás. Hálásan köszönjük megtisztelő segítségüket!

Színházmentés, adománnyal

Tisztelt Közönségünk! Kedves Nézőink! Miként korábbi közleményünkből értesülhettek róla, önhibánkon kívül színházunk roppant nehéz gazdasági helyzetbe került. Segélykérésünkre azonnal reagálva, a színházunk megmentését célzó egyik pécsi kezdeményezés nyomán és segítségével hirdetjük meg most támogatási felhívásunkat.

Februári szemezgető

Tisztelt Közönségünk! Kedves Nézőink! Miként korábban is tájékoztattuk Önöket, meghirdetett előadásainkat megtartjuk a színházunkat sújtó nehéz időszakban is. Hálásan köszönjük, hogy segélykérő felhívásunk nyomán oly sokan igyekeznek segíteni nekünk!

Bajban ismerszik meg a baj

Nehéz anyagi helyzetünkben Nagy Bandó András az elsők között ajánlotta fel segítségét színházunknak egy önálló est formájában, melyet február 16-án este 7 órakor tart, könyvdedikálással egybekötve.

Meghirdetett előadásainkat megtartjuk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023. január, február, március, április és május hónapra meghirdetett előadásainkat – Csirkefej, Örömlányok végnapjai, Örök a szerelem, Közjegyző az emeleten – természetesen megtartjuk.

Végveszélyben

A nyilvánossághoz fordulunk. Folyamatosan keressük a módját, miként tudnánk megteremteni színházunk további működésének feltételeit, ám ehhez az Önök segítéségére is szükségünk van.

Jegypénztárunk nyitvatartása

Tisztelt Közönségünk! Kedves Nézőink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy jegypénztárunk HÉTFŐNKÉNT 10-14 óráig tart nyitva. Szeretettel várjuk Önöket!

Januári szemezgető

Legújabb előadásaink, a Csirkefej és a Közjegyző az emeleten mellett a régebb óta műsoron lévő, Moravetz Levente által írt és rendezett vígjátékok is megtalálhatók 2023. januári műsorkínálatunkban. Nézze csak!

Spiró-bemutató: Csirkefej

A dráma megdöbbentő erővel mutatja föl azt, ami az eldurvult érintkezési viszonyok mögött van: a lélektelenséget, a magányt, az öntudathiányt, a szeretetéhséget; az emberi lét hiánybetegségeit. Ezért tűzzük műsorunkra 34 év elteltével ismét.

Plakátjaink a grafikai fesztiválon

Ha igaz, hogy a plakátok ott kezdődnek, ahol a szavak befejeződnek, akkor igen beszédes a GraphicPécs 2022 nemzetközi grafikai fesztivál keretében megrendezett nagyszabású tárlat az m21 Galériában.

Pécsi Harmadik Színház