Csirkefejünk versenyelőadás az OSZT-on!

Nagy örömünkre és büszkeségünkre Spiró György: Csirkefej című drámájából született előadásunk bekerült a Kaposváron rendezendő Országos Színházi Találkozó legjobbjai közé!

Az év színésznője lehet Bacskó Tünde!

Nagy örömünkre az ELLE magazin ,,Az év színésznője” kategóriában Bacskó Tünde színművészt is jelölte idei díjára. Megköszönjük, ha velünk együtt Kedves Nézőink is támogatják őt szavazataikkal.

Lányok, fiúk nagyító alatt

Lovas Rozi főszereplésével, legújabb előadásával érkezik színházunkba a Loupe Színházi Társulás április 19-én. Dennis Kelly monodrámája világsikert hozott szerzőjének.

Adjon élményt ajándékba!

Ajándékozni öröm, az alkalmak sora pedig végtelen: legyen születés- vagy névnap, évforduló vagy egy ígéretes találka lehetősége, a színházjegy remek választás!

VERSmindenÁRON

Sövegjártó Áron egyszemélyes on-man-show előadása, a VERSmindenÁRON egy komplett színházi este élményét nyújtja verssel, prózával, énekkel, humorral, improvizációval.

Mesék a varázsbőröndből

Tamás Éva zenés, interaktív mesejátéka révén nagyszülőtől unokáig a család több generációja is újraélheti, felidézheti a gyorsan tovatűnő gyermekkor éveit.

Továbbra is Fergeteges komédia!

A Fergeteges komédia, avagy Anyák és lányok című vígjátékban Fodor Zsóka, Dévényi Ildikó, Farkas B. Szabina és Fischer Norbert szerez felejthetetlen perceket.

Közjegyző az emeleten tévés sztárokkal

A Barátok közt népszerű szereplői itt Jóban-rosszban kitartanak egymás mellett. Vagy mégsem? Erre a kérdésre csak az kaphat megnyugtató választ, aki április 21-én 15.00 órakor eljön hozzánk!

Csirkefej: utoljára az évadban!

A Kritikusok Díjának jelöltjei között volt 2023-ban nemcsak a legjobb független színházi előadás kategóriában, hanem Bacskó Tünde és László Csaba kimagasló színészi teljesítménye okán is Vincze János rendezésében bemutatott Csirkefej produkciónk.

Áprilisi szemezgető

Molnár Piroska és Lovas Rozi is színpadra lép nálunk áprilisban, ez is jelzi, hogy nagyszerű saját előadásaink mellett igazi színházi csemegét jelentő vendégprodukciókkal várjuk kedves Nézőinket. Jegyek már nem is minden időpontra elérhetők!

Pécsi Harmadik Színház