FIGYELEM!

Felhívjuk Tisztelt Nézőink figyelmét, hogy jegypénztárunk 2023. június 5-től hétfőtől csütörtökig 10-15 óra között tart nyitva. A június 19-én 19 órakor kezdődő, Megemelem a kalapomat című Ihász Gábor-nosztalgiaestre is ekkor tudják jegyeiket befoglaltatni.

Megemelem a kalapomat

Egy bársonyos hangú, mosolygós, barna szemüveges, csinos fiatalember, aki egy szál gitárral a kezében énekel, és érzelmes slágereivel meghódítja közönségét – így emlékszünk Ihász Gáborra, akinek máig jól ismert dalai csendülnek föl a Produceller Team koncertjén.

Csirkefej: az évadban utoljára!

Spiró György megrendítő drámája májusban egyetlen alkalommal látható csak színházunkban. Jegyek még elérhetők rá. A Jászai-díjas Vincze János rendezésében Bacskó Tünde, László Csaba és Tatai Gergő játssza a főbb szerepeket.

Piszkavas: túl a 80-on!

2015-ös bemutatónk óta kiemelt szakmai és közönségérdeklődés kíséri Piszkavas-előadásunkat, amely a 2016-os POSZT-on két díjat is elnyert. Az országban több helyütt játszottuk nagy sikerrel. Az évadban utoljára május 25-én láthatják.

Májusi szemezgető

Tíz éve műsorunkon lévő és pár hónapja bemutatott saját előadás, hazai és határon túli vendégprodukció, kortárs dráma és zenés mű egyaránt várja Kedves Közönségünket májusban, így műsorkínálatunkban mindenki találhat kedvére valót.

Bányavirág: szenvedély és groteszk humor

Illés felesége, Irma Vajda Ivánért eped. Pedig ő a féltestvérébe, Ilonkába (is) szerelmes, akire a község háziorvosa is szemet vetett. Ki lesz boldog közülük? Erre a kérdésre csak az kapja meg a választ, aki megnézi Székely Csaba: Bányavirág című darabját.

Visszhang a függőségről

Traumák. Gyerekkoriak. Feldolgozatlanok. Súlyos teherként öröklődnek generációkon át. Erről szól a Tandem Színház legújabb darabja, amely május 22-én lesz újra műsorunkon. Szakértő vendégünk dr. Szemelyácz János addiktológus lesz.

,,Próbáljuk tartani az életet”

A Vidnyánszky Attila által alapított beregszászi színháznak – melynek kiváló előadásait nézőink is jól ismerik – tavaly óta új igazgatója van Sin Edina személyében. A fiatal színházi szakember régóta kötődik a kárpátaljai teátrumhoz. Erről is mesélt nekünk.

Tóték: Örkény műve a máról is szól

Az aradi-szegedi koprodukcióban született Karnyóné-előadás nagy sikerű áprilisi vendégjátéka után május 16-án és 17-én este 7 órakor a beregszászi teátrum emblematikus előadása, a Tóték lesz látható nálunk a 10. Színházi Olimpia keretében.

Áprilisi szemezgető

Régi és új, hazai és határon túli, saját és vendég, elgondolkodtató és könnyed szórakozást ígérő előadásokkal egyaránt várjuk Kedves Nézőinket húsvét havában. Színházmentő akciónk egy költészet napi jótékonysági esttel folytatódik.

Pécsi Harmadik Színház