Mesék a varázsbőröndből

,,Kalandok és emlékek, / Ma rólatok mesélek. / Elbűvölő gyermekévek, / Tudjuk-e, hogy mennyit érnek?” – ezzel a dallal indul, és sok kedves történettel, meg újabb dalokkal folytatódik a Mesék a varázsbőröndből című zenés, interaktív mesejáték Tamás Éva előadásában. Produkciónk révén unokától nagyszülőkig a család apraja-nagyja különleges időutazáson vehet részt: együtt élhetik át újra a gyermek fejlődését megszületésétől a kamaszkoráig, felidézve azt a néhány, villámgyorsan lepörgő évet, amíg a család szorosan együtt van. Társunk ebben a zene, a hangszerek, sok apró kellék, melyek egy-egy életszakaszhoz kötődnek, s ugyanakkor jelkép a bőrönd, hogy milyen pici idő jut ténylegesen a gyermekkorra, s milyen fontos megbecsülnünk, és a lehető leggazdagabban együtt töltenünk ezt az időt.

Fotók: Komlós Attila

Ajánlott korosztály: 4-8 év

Videóajánló: https://youtu.be/cJnBhlfY7aM

Előadásunk legközelebb április 16-án (kedd) 10.00 és 14.00; 17-én (szerda) 10.00 és 14.00, továbbá 21-én (vasárnap) 10.00 órakor látható.

Jegyek még kaphatók színházunk pénztárában (Hajnóczy u. 41.) hétfőtől csütörtökig 10-18 óráig, továbbá a honlapunkon kényelmi díj nélkül (https://pecsiharmadikszinhaz.jegy.hu/) is. Jegyfoglalás a pénztár nyitvatartási idejében a 30/336-1560 számon lehetséges.

MESÉK A VARÁZSBŐRÖNDBŐL

Írta: Tamás Éva

Zene: Schulteisz Gábor és Tóth Álmos

Rendezte: Bogárdi Aliz

Az előadás létrejöttét a Kulturális és Innovációs Minisztérium, valamint a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Pécsi Harmadik Színház