Évadzáró Fergeteges komédia!

Tavaly novemberi bemutatónk óta a közönség élénk érdeklődése kíséri Varsányi Anna: Fergeteges komédia, avagy Anyák és lányok című vígjátékából született előadásunkat. Vincze János igazgató, Jászai-díjas rendező, aki a kortárs drámák országosan elismert műhelyévé tette a Pécsi Harmadik Színházat, ezúttal is a helyzetek mélyére néz, s ebből a fordulatokban gazdag, látszólag színtiszta komédiából is fölfejti annak abszurd rétegét-

  Fotók: Komlós Attila

Az írónő, Varsányi Anna nevével sok helyütt találkozhat a színházkedvelő közönség, hisz rendkívül sokoldalú alkotóról van szó. Anyaszínházán, a Szegedi Nemzeti Színházon kívül Nyíregyházán, Miskolcon, Veresegyházon és Budapesten is nagy sikerrel játsszák a darabjait, emellett mint díszlet- és jelmeztervező is sok helyütt foglalkoztatják, ráadásul dramaturgként, valamint irodalmi művek és librettók fordítójaként jegyzett tevékenysége is jelentős. A mi előadásunkhoz ő tervezte a díszletet is, melyben Fodor Zsóka, Dévényi Ildikó, Farkas B. Szabina és Fischer Norbert kelti életre három generáció hölgy tagjainak (nagymama, lánya és unokája), valamint egy dús izomzatú férfiúnak szövevényes sztoriját.

Fotók: Komlós Attila

Sikeres előadásunkat az évadban utoljára május 31-én (péntek) 19.00 órakor játsszuk.

Belépők megújult pénztárunkban (Hajnóczy utca 41.) hétfőtől csütörtökig 10-18 óra között vásárolhatók, továbbá kényelmi díj nélkül elérhetők a https://pecsiharmadikszinhaz.jegy.hu oldalon is.
Jegyfoglalás a pénztár nyitvatartási idejében: 30/336-1560

Pécsi Harmadik Színház