Utolsó előadás, utolsó jegyek!

Májusban még négy remek produkciónk lesz műsorunkon: a telt házas Előttem az élet és A szent család mellett a POSZT-on 2 díjat nyert Piszkavas és Görgey Gábor legtöbbet játszott műve, a Komámasszony, hol a stukker? A két utóbbira néhány jegy még kapható!

Előttem az élet: 45.!

Émile Ajar: Előttem az élet című, világszerte népszerűvé vált, kultikus regényének stúdiószínházi változatát Vincze János rendezésében mutattuk be Tatai Gergő, Füsti Molnár Éva, Götz Attila és Bánky Gábor főszereplésével. Május 23-án negyvenötödször játsszuk! Minden jegy elkelt rá.

Újra stukkert ragadunk!

Kortárs klasszikusunk, Görgey Gábor fél évszázada írta máig legismertebb és legtöbbet játszott művét, a Komámasszony, hol a stukker?-t, mely ez idő alatt mit sem veszített aktualitásából. Nagyszerű darabját az évadban utoljára május 30-án játsszuk.

Piszkavas: az évadban utoljára!

A 2016-os POSZT-on két díjjal elismert Piszkavas előadásunk május 27-én látható legközelebb. Martin McDonagh drámája Vincze János rendezésében, Parti Nagy Lajos magyar szövegével, négy kiváló színészi alakítás révén nyújt emlékezetes estét.

A szent család: telt ház!

A zajos sikerű budapesti vendégszereplés után, ebben az évadban utoljára május 20-án és 21-én tűzzük műsorunkra Schwajda György tragikomédiáját Vincze János rendezésében, a nagyszerű Vári Évával a főszerepben. Mindkét előadásra minden jegy elkelt.

MŰSORVÁLTOZÁS!

Értesítjük kedves közönségünket, hogy Orlik István 2019. május 16-ra meghirdetett, Flúgos zenetörténet című stand-up comedy estje technikai okok miatt ELMARAD! A jegyek a vásárlás helyén visszaválthatók.

Májusi szemezgető

Udvaros Dorottyát és Földes Esztert is láthatják nézőink színházunkban májusban. Műsorunkon marad több sikeres produkciónk, s egy zenés stand-up est is lesz vendégelőadásaink között. Közeleg az évad vége, ne maradjon le semmiről!

Villon: versek és vágyak vonzásában

Legendás pódiumestjét 40 év után ismét játssza Moravetz Levente. Villon Nagy Testamentumának balladáira épül a műsor, sok dal gitárkísérettel hangzik el, s nemcsak a régi est egyes pillanatai épülnek az előadás látványvilágába, de új videoklip is.

Az élet és a halál vize

Jánoska királyfiról és Tündérszép Ilonáról szól az a palóc népmese, amellyel a megkapóan szuggesztív felvidéki énekes-mesemondó, Écsi Gyöngyi érkezik hozzánk áprilisban. Interaktív előadásába a tájegység ízes beszéde és népdalai is beépültek.

Áprilisi szemezgető

Műfajilag változatos műsorral köszönt ránk az április: minden korosztálynak nagyszerű előadásokat kínálunk. Érkezik a varázslatos felvidéki énekes-mesemondó, Écsi Gyöngyi, s láthatóak legújabb produkcióink és sikeres korábbi előadásaink egyaránt.