Vári Éva A szent családban

Újra műsoron nagy sikerű előadásunk, A szent család! November 5-én este hét órakor játsszuk legközelebb Schwajda György remekét Vincze János rendezésében, Vári Évával a főszerepben. Jegyek még kaphatók!

Beregszászi Három nővér

Három alkalommal: november 3-án 19 órakor (Örkény-bérlet), tovább 4-én 15 és 19 órakor (Déry-bérlet) láthatják nézőink Csehov: Három nővér című drámáját Vidnyánszky Attila rendezésében, a beregszászi társulat előadásában. Jegyek még kaphatók!

Oszlopos Simeon: újra műsoron!

Sarkadi Imre életművének legkülönlegesebb darabja Vincze János rendezésében, Ottlik Ádámmal a főszerepben újra látható színházunkban! A március 18-án elmaradt előadás pótlásaként október 25-én tűzzük műsorra. A tavasszal megváltott jegyek érvényesek!

Játsszunk színházat!

Új interaktív, zenés családi színházi produkcióval jelentkezünk, Tamás Éva Játéktárával közösen. Szülők és gyerekek a muzsikusokkal együtt hoznak létre egy olyan előadást, melynek születése közben a résztvevők bepillanthatnak a kulisszák mögötti világba.

Elmaradt előadások új időpontjai

Tisztelt Nézőink! Miként korábbi tájékoztatóinkban ígértük Önöknek, a vírushelyzet miatt tavasszal elmaradt előadásainkat igyekszünk mielőbb pótolni. Folyamatosan frissítjük a listát, hogy könnyen figyelemmel kísérhessék az új időpontokat.

Egészségünk érdekében

Tisztelt Közönségünk! Magunkénak érezzük azt a szabályrendszert, amelyet a színházak a koronavírus terjedésének megfékezése és nézőik, munkatársaik védelme érdekében megfogalmaztak. Mindannyiunk egészsége és a biztonságos színházbajárás a célunk.

Miért mondunk le előadást?

Tudjuk, hogy a vírushelyzet mindenkit óvatosságra int. Minket is. Nézőink, színészeink és munkatársaink egészségének védelme érdekében mindent meg is teszünk. Elmaradó előadásainkat NEM betegség miatt mondjuk le, hanem kizárólag gazdasági okokból.

Könyv Vári Éváról

Jegypénztárunkban is kapható a Vári Éváról nemrégiben megjelent kötet, amely bepillantást enged a kiváló színésznő sokoldalú szakmai életébe. Cseh Andrea Izabella és Farkas Éva könyve tartalmas olvasmány nem csak a színház iránt érdeklődők számára.

Kapa dedikál

Az Európa Kiadó gondozásában a napokban jelent meg Bérczes László beszélgetőkönyve Mucsi Zoltánról. A népszerű színész október 14-én színházunkban dedikálja kötetét, A piszkosak című produkció két előadása között, amelyben ő is játszik.

Örökifjú író, örök érvényű mű

Nagy sikerű előadásunk, az Adáshiba bemutatóját az író, Szakonyi Károly is megtisztelte jelenlétével. Kortárs irodalmunk doyenje szívesen mesélt a darabbal kapcsolatos történeteket, nem volt ellenére a sok fotózkodás, és egy kis beszélgetésre is kapható volt.


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!