Tiszavirág: bátran a párkapcsolatokról

Kiszakadva az osztálytermi keretek közül, február 4-én este 7 órakor színházunkban is bemutatjuk az Oberon Társulattal közösen létrehozott, Tiszavirág című, legújabb komplex színházi-nevelési programunkat, amely sikeresen zajlik a régió középiskoláiban. A párkapcsolattal összefüggő, fontos kérdéseket feszegeti.

Februári szemezgető

Legújabb produkciónk, a Schwajda György drámájából, Vári Éva főszereplésével bemutatott A szent család és korábbi, évadokon átívelően is sikeres előadásaink egyaránt szerepelnek februári kínálatunkban. Válogasson, szemezgessen, jöjjön!

Az év művészeti eseménye!

Kiss Mónika szerkesztésében ebben az évadban a Pécsi Harmadik Színházban talált otthonra a Szabadszínház-sorozat. A 2018-as Made in Pécs Díjat a magazin szerkesztősége Az év művészeti eseménye kategóriában ennek ítélte. Gratulálunk a többi díjazottnak is!

Előttem az élet: 40.!

Émile Ajar: Előttem az élet című, világszerte népszerűvé vált, kultikus regényének stúdiószínházi változatát Vincze János rendezésében mutattuk be Tatai Gergő, Füsti Molnár Éva, Götz Attila és Bánky Gábor főszereplésével. Február 7-én negyvenedszer játsszuk!

Piszkavas: 60.!

A 2016-os POSZT-on két díjjal elismert Piszkavas előadásunk február 6-án 19 órakor lesz legközelebb műsorunkon. Martin McDonagh drámája Vincze János rendezésében, Parti Nagy Lajos magyar szövegével, négy kiváló színészi alakítás révén ígér emlékezetes estét.

Bányavirág: 70.!

70. előadásához közeledve, februárban is játsszuk Székely Csaba groteszk humorral megírt komédiáját. A kritikusok szerint ez a legszenvedélyesebb alakításokból születő Bányavirág előadás. Meggyőződhet róla február 21-én 19 órakor. Jegyek már kaphatók!

Januári szemezgető

Vadonatúj és korábbi produkció, saját előadás és budapesti vendégjáték, keserű komédia és zenés játék egyaránt helyet kap januári műsorunkban, így mindenki megtalálhatja benne a kedvére való, igényes szórakozás lehetőségét. Íme, a részletek.

A szent család

Vári Évával a főszerepben, Vincze János rendezésében tűzzük műsorunkra december 12-én Schwajda György keserű komédiáját, A szent családot.

Kétszer ad, aki élményt ad!

Ha tartalmas élménnyel ajándékozná meg szeretteit karácsonyra, névnapra, születésnapra vagy bármely más alkalomra, remek ötletnek bizonyulhat a színházjegy-vásárlás. Ehhez nyújtunk segítséget Ajándék bérletünkkel, amely 2019. májusáig vásárolható meg és júniusig használható fel.

Decemberi szemezgető

Jókai Anna első regényének színpadi adaptációja, a Fejünk felől a tetőt című előadás érkezik hozzánk Szentendréről december első napjaiban, majd a hónap közepén Vincze János rendezésében és Vári Évával a főszerepben mutatjuk be Schwajda György: A szent család című komédiáját.