A szent család a szabadtérin!

A Schwajda György komédiájából Vári Éva főszereplésével 2018-ban bemutatott nagy sikerű előadásunk két alkalommal látható a Pécsi Nyári Színház idei programjában: augusztus 12-én (zárt körű) és 13-án 21 órakor, melyre immár minden jegy elkelt!

A piszkosak: októberben újra

A Nézőművészeti Kft. fergeteges humorú, Rejtő Jenő művei nyomán született, s áprilisban elmaradt A piszkosak című előadásait 2020. október 14-én pótoljuk. A Scherer Péter rendezte produkciót 17.30-kor és 20.00 órakor láthatják kedves nézőink.

Örömlányok végnapjai: új időpontok

A március 27-re és május 9-re tervezett, ám a koronavírus-járvány miatt elhalasztott Örömlányok végnapjai előadásoknak megvannak az új, őszi időpontjai. Ezekre a már megváltott jegyek érvényesek, vagy május végéig visszaválthatók. Íme, a részletek!

Kérés a Pannon Várszínháztól

A veszprémi Pannon Várszínházzal hosszú évek óta kiváló szakmai kapcsolatot ápolunk, értékes produkcióikat közönségünk örömmel fogadja. Vándorfi László igazgató egy kéréssel fordult hozzánk, ezt tolmácsoljuk most, közzétéve levelét.

ONLINE JEGYEK VISSZAVÁLTÁSA

Kedves Közönségünk! Igyekszünk folyamatosan tájékoztatni Önöket mindarról, amit a vírushelyzet miatt elhalasztott előadásainkról, az azokra váltott jegyekről tudniuk érdemes. Aki online vásárolt jeggyel rendelkezik, annak szól ez az összefoglaló.

ELHALASZTOTT ELŐADÁSOK

Értesítjük Tisztelt Nézőinket, hogy a vírushelyzet okozta korlátozások feloldásáig színházunkban a közönségforgalom szünetel, korábban meghirdetett áprilisi-májusi előadásainkat pedig későbbre halasztjuk.

FONTOS TUDNIVALÓK

Kedves Nézőink! A bérlettel és megváltott jeggyel rendelkezők figyelmét kérjük! A kényszerűségből lemondott előadásaink nem maradnak el, csak későbbi időpontra halasztjuk azokat! A legfontosabb tudnivalókat tesszük most közzé.

ZÁRT AJTÓK MÖGÖTT

Kedves Közönségünk! A koronavírus (COVID-19) miatti veszélyhelyzet kezeléséről szóló 41/2020. (III. 11.) Kormányrendelet szigorítása miatt színházunkban a közönségforgalom szünetel. Jegyinformáció: 30/336-1560

,,A visszatérő álmokra hallgatni kell!”

Nagyon szerettem, amikor Pécsett játszott, kíváncsi vagyok rá az Oszlopos Simeon előadásban is – mondják nézőink Ottlik Ádámról. Nem túlzás: eddigi prózai feladatainak egyik legjelentősebb szerepformálásával ajándékozza meg a közönséget a Sarkadi-mű főszereplőjeként.

Késnek Rejtő Jenő hősei

Fülig Jimmy, Buzgó Mócsing, Piszkos Fred, és Vöröskarom sem érkezik hozzánk április 1-én, pedig nem áprilisi tréfának szántuk a Scherer Péter rendezte előadás újbóli meghívását. Ám a koronavírus terjedése nem vicc, komolyan vesszük tehát a szabályozást.


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!