,,Hit nélkül nem lehet”

Az Equus, a Bűn és bűnhődés, a Bunkerrajzoló és a Csinibaba után a veszprémi Pannon Várszínház novemberben a Szörényi Levente, Bródy János, Sarkadi Imre és Ivánka Csaba nevével fémjelzett Kőműves Kelemen című rockballadát mutatja be nálunk.

Versek és vágyak vonzásában

Villon, a kalandos életű költő Nagy Testamentumának balladáiból állította össze pódiumműsorát Moravetz Levente. Épp 40 évvel az első előadás után felújította és színpadtechnikai eszközeiben modernizálta a nagy sikerű produkciót, mely újra műsorunkon!

Mennyit ér egy nő?

A Mohácsi Zenészek Baráti Köre és Apaceller Péter nagy sikerű Máté Péter emlékkoncertje után a remek muzsikusok most Apaceller-Czigola Orsolya közreműködésével könnyűzenei életünk másik felejthetetlen énekese, Cserháti Zsuzsa előtt tisztelegnek.

Novemberi szemezgető

Nagy szériát megért, népszerű saját előadásaink és emblematikus magyar rockballada vadonatúj veszprémi vendégjátéka éppúgy megtalálható novemberi kínálatunkban, mint a Villont elénk idéző pódiumest vagy épp egy Cserháti Zsuzsa-emlékkoncert.

Bányavirág: vasárnap

Nagy sikerű, 75. előadásához közeledő Bányavirág produkciónkat – közönségünk kérésének eleget téve – novemberben hétvégi időpontban, vasárnap tűzzük műsorunkra (10-én este 7 órakor), hogy azok is láthassák, akik hétköznap nem érnek rá.

Egyszer, ezerért

Három magyar dráma, sok nagyszerű színészi alakítás – Székely Csaba fekete komédiája, a Bányavirág, Örkény István örök érvényű abszurdja, a Kulcskeresők és Görgey Gábor legtöbbet játszott műve, a Komámasszony, hol a stukker? októberben csak egyszer látható.

Októberi szemezgető

P. Howard regényeinek különös figurái és kortárs magyar szerzők alakjai népesítik be színpadunkat októberben, ugyanis saját produkcióink mellett a Rejtő Jenő művei nyomán született, nagy sikerű fővárosi előadás, A piszkosak is látható lesz nálunk Scherer Péter rendezésében.

Bérletvásárlás: meghosszabbítva!

Figyelem! A 2019/2020-as évadra szóló Örkény és Déry bérletek megvásárlásának határidejét a fokozott érdeklődésre való tekintettel október 31-ig meghosszabbítottuk! Aki szeretne hozzájutni, jegypénztárunkban hétfőtől csütörtökig 10-18 óra között veheti meg.

Régi előadások újra műsoron

Októberi kínálatunkban sorjáznak azok a produkciók, amelyek régóta a közönség kedvencei, ezért folyamatosan műsorunkon tartjuk őket. A 70. előadásán túl lévő Bányavirág, s a díjnyertes Piszkavas mellett a többi nagyszerű darabot is játsszuk. Nézze csak!

Rejtő Jenő hősei érkeznek

Fülig Jimmy, Buzgó Mócsing, Piszkos Fred, és persze Vöröskarom is életre kel színpadunkon a Rejtő Jenő művei nyomán született spakli-bohózatban október 9-én, a Nézőművészeti Kft. és a Karinthy Színház előadásában, Scherer Péter rendezésében.


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!