Nyári szünet

Kedves Közönségünk! Színházunk augusztus 21-ig nyári szünetet tart, de ezekben a hetekben is azon dolgozunk, hogy minél gazdagabb programmal, értékes, változatos előadásokkal szolgálhassuk Nézőinket szeptembertől. Addig is tartalmas nyári kikapcsolódást kívánunk!

Plakátjaink a Nick Galériában

Ha létezhet egy színháznak házi szerzője, akkor házi plakáttervezője is. Pinczehelyi Sándor grafikusművészt joggal nevezhetjük annak, hisz teátrumunk elmúlt három évadának valamennyi bemutatójához ő tervezett művészi plakátot. Ezek is láthatók most a Nick Galériában.

Valaki kopog

Török Sándor: Valaki kopog című regénye ihlette a tisztáSzínház legújabb produkcióját, melyet Miodragovits Vince rendezésében június 25-én este 7 órakor mutatnak be teátrumunkban. A rendezvény ingyenes.

Májusi szemezgető

Izgalmas színházi csemegékkel várjuk kedves közönségünket az évad utolsó teljes hónapjában. Sikeres produkcióink mellett igazi kuriózumnak számít a veszprémi Pannon Várszínház vendégjátéka, a Bűn és bűnhődés című Dosztojevszkij-regény színpadi adaptációja.

Műsoron a díjnyertes Piszkavas!

A POSZT-on két díjjal jutalmazott Piszkavas előadásunk az évadban utoljára május 21-én és 29-én látható! Martin McDonagh drámája Vincze János rendezésében, Parti Nagy Lajos magyar szövegével, négy kiváló színészi alakítás révén nyújt emlékezetes estét.

A Bányavirággal zárjuk az évadot

A 60. előadáson is túl, közkívánatra újra műsorunkon Székely Csaba groteszk humorral megírt komédiája. A kritikusok szerint ez a legszenvedélyesebb alakításokból születő Bányavirág előadás. Május 31-én ezzel zárjuk az évadot. Jegyek fél áron még kaphatók!

Kulcskeresők duplán

Ebben az évadban már csupán két alkalommal: május 14-én és 17-én este 7 órakor játsszuk Örkény István ma is aktuális drámáját, a Kulcskeresőket. Jegyek fél áron még kaphatók! Ne hagyja ki a lehetőséget!

Az élet tiszta pánik!

Betegség, pénzhiány és egyéb okok miatt nem úgy alakult az elmúlt időszak színházunk életében, mint ahogy szerettük volna. Hetek óta legtöbb hírünk a műsorváltozásról szólt. Ennek hátterébe pillanthat bele, aki elolvassa írásunkat.

Áprilisi szemezgető

Koncert és slam poetry est is színesíti áprilisi műsorkínálatunkat a gyerekeknek és felnőtteknek szóló előadások mellett. Nagyszerű vendégprodukciók is érkeznek a határon belülről és túlról egyaránt. Érdemes tehát átböngészni, s válogatni belőle!

Piszkavasunk Csömörön

Többszörösen díjnyertes előadásunk, Martin McDonagh drámája, a Piszkavas március 18-án a Petőfi Sándor Művelődési Ház meghívására Csömörön lesz látható. A nagyszerű alakításokat felmutató produkció Vincze János rendezésében emlékezetes színházi élményt ígér.