Momo ismét a színen

Émile Ajar: Előttem az élet című, világszerte népszerűvé vált, kultikus regényének stúdiószínházi változatát Vincze János rendezésében mutattuk be Tatai Gergő, Füsti Molnár Éva, Götz Attila és Bánky Gábor főszereplésével. Most újra műsoron e sikerdarab!

Újra műsoron a Bányavirág

A 60. előadáson is túl, közkívánatra újra játsszuk Székely Csaba groteszk humorral megírt komédiáját. A kritikusok szerint ez a legszenvedélyesebb alakításokból születő Bányavirág előadás. Erről Ön is meggyőződhet október 15-én este 7 órakor. Jegyek már kaphatók!

Csibész Csabi Pécsett és Barcson

Új gyerekszereplőt avatunk Misnyovszki László személyében, aki interaktív koncertmesénkben október 3-án lép először közönség elé Brettner Benedeket és Keszthelyi Márkot váltva, miután ők ,,kinőtték” a szerepüket. Barcsra is elvisszük a produkciót.

Utolsó jegyek!

Herczeg Adrienn, Péterfy Bori, Hevér Gábor és Szikszai Rémusz a főszereplője a Kultúrbrigád és az Átrium közösen jegyzett előadásának, Az öldöklés istenének, amely két alkalommal látható színházunkban október elején, a Szabadszínház-sorozat részeként.

A macskákról és rólunk

Új produkcióval érkezik Mándy Ildikó Társulata: prózai jelenetekkel tarkított, táncszínházi előadással, melyben a macskákról szóló történetek a mozgás, a felcsendülő zene és az elhangzó irodalmi részletek révén mesélnek e különc négylábúakról, s rólunk, emberekről.

Októberi szemezgető

Sikeres saját előadásaink mellett igazán különleges vendégprodukciók sora várja közönségünket októberben. Akár egy hatalmas, ínycsiklandó őszi gyümölcsökkel teli asztalról, úgy válogathatnak kedvükre valódi csemegének számító kínálatunkból.

Szeptemberi szemezgető

Kapa, Pepe és Thuróczy Szabolcs, no meg Lázár Kati, és ,,saját”, kiváló színészeink indítják az évadot nálunk. Jelentős, díjnyertes előadásokat fogadunk és vendégjátékra visszük egyik legsikeresebb produkciónkat, amit itthon is műsorra tűzünk. Íme, a részletek.

Szentendrén a Piszkavas

Tájelőadásaink sorát Szentendrén kezdjük, ahol egyik legsikeresebb produkciónkat, a Piszkavasat játsszuk szeptember 22-én 18 órakor. A 2016-os POSZT-on két díjjal elismert előadást Ivancsics Ilona és Színtársai meghívására visszük el a Duna-parti városba.

Kapa, Pepe és Thuróczy triója

Aki jókat derült már a Kapa-Pepe páros, alias Mucsi Zoltán és Scherer Péter sziporkázó humorán és emlékezetes perceket szerzett számára Thuróczy Szabolcs játéka filmekben, tévésorozatban vagy színházban, annak látnia kell A fajok eredete előadást is. Szeptember 16-án este hétkor lesz rá alkalma.

Bérletajánlónk a 2018/2019-es évadra

Vári Éva és Hegyi Barbara is látható lesz színházunk következő szezonjának műsorában, és többszörösen díjnyertes határon túli produkció is érkezik hozzánk. Prózai mű és zenés játék, dráma és regényadaptáció egyaránt helyet kap a kínálatban. Íme, a részletek.