Bódis Irénkére emlékezünk

Szeptember 19-én lenne 90 éves, de már 4 esztendeje nincs közöttünk. Szerette és tisztelte a színpadot, a kollégákat és a közönséget. Pár mondatos szerepbe is bele tudott sűríteni egy egész sorsot. Új bérletünkkel is tisztelgünk az emléke előtt.

Októberi szemezgető

P. Howard regényeinek különös figurái és kortárs magyar szerzők alakjai népesítik be színpadunkat októberben, ugyanis saját produkcióink mellett a Rejtő Jenő művei nyomán született, nagy sikerű fővárosi előadás, A piszkosak is látható lesz nálunk Scherer Péter rendezésében.

Szeptemberi szemezgető

Három produkció, három stílus, de a zene mindegyikben fontos szerephez jut. Bősze Ádám műfajteremtő zenei standup-estje, a Máté Péter munkássága előtt tisztelgő emlékkoncert és századik előadásához közeledő zenés vígjátékunk várja Önt.

Váltson bérletet!

Kedves Nézőink! Elkezdődik 2019/2020-as évadunk, meghirdetjük Örkény- és Déry-bérletünket, sőt, egy vadonatúj konstrukciót is. A részleteket itt találja. Szeretettel várjuk!

Bő szenkund nálunk is!

A zenei világ megannyi területén otthonosan mozgó zenetörténész-konferanszié, Bősze Ádám színházunkban is bemutatja második standup-műsorát szeptemberben. A Bő szekund humorba oltott, igényes szórakozást ígér a zenekedvelő közönségnek.

,,Különleges helyet foglal el a szívemben”

Legnagyobb örömünkre több év után visszatért színpadunkra Vári Éva, minden idők egyik legismertebb és legnépszerűbb pécsi színésznője! Schwajda György: A szent család című tragikomédiájában játssza a főszerepet. Az általa megformált Anyáról beszélgettünk.

Szívhangok

35 éve hunyt el Máté Péter énekes, zeneszerző. Ez alkalomból adunk otthont a Szívhangok című emlékestnek, melyen Apaceller Péter és a Mohácsi Zenészek Baráti Köre a szerző dalait felidéző élőzenés koncerten tiszteleg a nagyszerű művész munkássága előtt.

NYÁRI SZÜNET

Értesítjük kedves Közönségünket, hogy színházunk 2019. szeptember 2-ig nyári szünetet tart.

Évadzáró köszönet

Kedves Nézőink! Véget ért ez az évad is. Bízunk abban, hogy sok nagyszerű színházi estével, katartikus pillanattal, remek színészi alakítások sorával tettük tartalmasabbá mindennapjaikat.

60-70: jubiláló előadásaink

Jelenleg is műsorunkon lévő, nagy sikerű produkcióink közül a 2016-os POSZT-on két díjat nyert Piszkavas és a legszenvedélyesebb színpadi feldolgozásnak tartott Bányavirág is jubilált a 2018/2019-es évadban. Előbbi a 60., utóbbi a 70. előadásához ért.


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!