ONLINE JEGYEK VISSZAVÁLTÁSA

Kedves Közönségünk! Igyekszünk folyamatosan tájékoztatni Önöket mindarról, amit a vírushelyzet miatt elhalasztott előadásainkról, az azokra váltott jegyekről tudniuk érdemes. Aki online vásárolt jeggyel rendelkezik, annak szól ez az összefoglaló.

ELHALASZTOTT ÁPRILIS

Értesítjük Tisztelt Nézőinket, hogy a vírushelyzet okozta korlátozások feloldásáig színházunkban a közönségforgalom szünetel, korábban meghirdetett áprilisi előadásainkat pedig későbbre halasztjuk.

FONTOS TUDNIVALÓK

Kedves Nézőink! A bérlettel és megváltott jeggyel rendelkezők figyelmét kérjük! A kényszerűségből lemondott előadásaink nem maradnak el, csak későbbi időpontra halasztjuk azokat! A legfontosabb tudnivalókat tesszük most közzé.

ZÁRT AJTÓK MÖGÖTT

Kedves Közönségünk! A koronavírus (COVID-19) miatti veszélyhelyzet kezeléséről szóló 41/2020. (III. 11.) Kormányrendelet szigorítása miatt színházunkban a közönségforgalom szünetel. Jegyinformáció: 30/336-1560

MŰSORVÁLTOZÁS!

A Kormány által meghirdetett és szigorított rendkívüli jogrendet tudomásul véve, meghirdetett előadásainkat bizonytalan időre elhalasztjuk. Érdeklődni a 30/336-1560-as számon lehet hétfőtől péntekig 10-14 óráig.

,,A visszatérő álmokra hallgatni kell!”

Nagyon szerettem, amikor Pécsett játszott, kíváncsi vagyok rá az Oszlopos Simeon előadásban is – mondják nézőink Ottlik Ádámról. Nem túlzás: eddigi prózai feladatainak egyik legjelentősebb szerepformálásával ajándékozza meg a közönséget a Sarkadi-mű főszereplőjeként.

Késnek Rejtő Jenő hősei

Fülig Jimmy, Buzgó Mócsing, Piszkos Fred, és Vöröskarom sem érkezik hozzánk április 1-én, pedig nem áprilisi tréfának szántuk a Scherer Péter rendezte előadás újbóli meghívását. Ám a koronavírus terjedése nem vicc, komolyan vesszük tehát a szabályozást.

Bányavirág: túl a 75-ön!

Székely Csaba: Bányavirág című tragikomédiáját 2013 decemberében mutattuk be, s azóta is a közönség és a szakma kitüntető figyelme övezi. Produkciónk, melyet Vincze János rendezett, immár túl van a 75. előadásán, és továbbra is műsorunkon marad!

Márciusi szemezgető

Legújabb előadásunk és már komoly szériát megért produkcióink egyaránt műsorunkon lesznek a tavasz első hónapjában. Mindezek mellett Nagy Bandó András jelentkezik új önálló estjével, a könnyed szórakozásra vágyókat pedig zenés vígjáték várja.

Oszlopos Simeon

Vincze János rendezésében, Ottlik Ádámmal a főszerepben mutattuk be 2019 decemberében Sarkadi Imre életművének talán legkülönlegesebb darabját, az Oszlopos Simeon című drámát. Sikeres előadásunkat márciusban két alkalommal játsszuk.


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!