Májusi szemezgető

Izgalmas színházi csemegékkel várjuk kedves közönségünket az évad utolsó teljes hónapjában. Sikeres produkcióink mellett igazi kuriózumnak számít a veszprémi Pannon Várszínház vendégjátéka, a Bűn és bűnhődés című Dosztojevszkij-regény színpadi adaptációja.

Műsoron a díjnyertes Piszkavas!

A POSZT-on két díjjal jutalmazott Piszkavas előadásunk az évadban utoljára május 21-én és 29-én látható! Martin McDonagh drámája Vincze János rendezésében, Parti Nagy Lajos magyar szövegével, négy kiváló színészi alakítás révén nyújt emlékezetes estét.

A Bányavirággal zárjuk az évadot

A 60. előadáson is túl, közkívánatra újra műsorunkon Székely Csaba groteszk humorral megírt komédiája. A kritikusok szerint ez a legszenvedélyesebb alakításokból születő Bányavirág előadás. Május 31-én ezzel zárjuk az évadot. Jegyek fél áron még kaphatók!

Kulcskeresők duplán

Ebben az évadban már csupán két alkalommal: május 14-én és 17-én este 7 órakor játsszuk Örkény István ma is aktuális drámáját, a Kulcskeresőket. Jegyek fél áron még kaphatók! Ne hagyja ki a lehetőséget!

Az élet tiszta pánik!

Betegség, pénzhiány és egyéb okok miatt nem úgy alakult az elmúlt időszak színházunk életében, mint ahogy szerettük volna. Hetek óta legtöbb hírünk a műsorváltozásról szólt. Ennek hátterébe pillanthat bele, aki elolvassa írásunkat.

Áprilisi szemezgető

Koncert és slam poetry est is színesíti áprilisi műsorkínálatunkat a gyerekeknek és felnőtteknek szóló előadások mellett. Nagyszerű vendégprodukciók is érkeznek a határon belülről és túlról egyaránt. Érdemes tehát átböngészni, s válogatni belőle!

Piszkavasunk Csömörön

Többszörösen díjnyertes előadásunk, Martin McDonagh drámája, a Piszkavas március 18-án a Petőfi Sándor Művelődési Ház meghívására Csömörön lesz látható. A nagyszerű alakításokat felmutató produkció Vincze János rendezésében emlékezetes színházi élményt ígér.

Bors néni Görcsönybe megy

Nagy sikerű zenés kalandunkat, Bors néni előadásunkat közkívánatra ismét műsorra tűztük, s nemcsak Pécsett játsszuk, hanem legközelebb Görcsönybe látogatunk vele, hogy az ott élő apróságok is megismerjék e bájos mesét.

Közös élmény nőnapra!

A Pécsi Jurisics Utcai Általános Iskola 1.a osztálya példát mutat gáláns gesztusból: a fiúk, nőnapi ajándékul meghívták a lányokat március 8-i Bors néni előadásunkra. A kedves invitálást örömmel fogadták az ünnepeltek, de nem akartak a fiúk nélkül jönni, így lett közös élmény a mai színházlátogatás.

Piszkavas: ötvenedszer

Tavaly két előadásunk: a Bányavirág és az Ibusár-megállóhely jubilált, most március 5-én a 2016-os POSZT-on két díjat nyert Piszkavas produkciónkat játsszuk ötvenedszer! A Vincze János rendezésében megelevenedő remek színészi alakítások méltán vívják ki a szakma és a közönség elismerését.