Ócsárdon a Piszkavas

Régiónk tucatnyi településén jártunk már előadásainkkal, sok helyütt visszatérő vendégek vagyunk, de szívesen bővítjük is kört újabb helyszínekkel. Örömmel vettük az ócsárdi önkormányzat meghívását, hogy díjnyertes produkciónkat hozzájuk is elvigyük.

Márciusi szemezgető

Legújabb előadásunk és már komoly szériát megért produkcióink egyaránt műsorunkon lesznek a tavasz első hónapjában. Mindezek mellett Nagy Bandó András jelentkezik új önálló estjével, a könnyed szórakozásra vágyókat pedig zenés vígjáték várja.

Oszlopos Simeon

Vincze János rendezésében, Ottlik Ádámmal a főszerepben mutattuk be 2019 decemberében Sarkadi Imre életművének talán legkülönlegesebb darabját, az Oszlopos Simeon című drámát. Sikeres előadásunkat márciusban két alkalommal játsszuk.

Elmarad a koncert!

Értesítjük közönségünket, hogy a Nuntius együttes A tegnap itt van című, március 5-re meghirdetett koncertje technikai okok miatt elmarad! A jegyek a vásárlás helyén visszaválthatók.

Kulcskeresők az évadban utoljára

Ebben az évadban egy alkalommal: március 22-én, vasárnap este 7 órakor játsszuk Örkény István ma is aktuális drámáját, a Kulcskeresőket. Jegyek 1000 forintért már most kaphatók!

Rizikó

Nagy Bandó András új pódiumműsorral jelentkezik. Rizikó című önálló estjén a tőle megszokott humoros történetek hangzanak el, de abba, hogy pontosan milyen téma köré épül aznap este a műsor, a közönségnek igen erős beleszólása lesz…

Februári szemezgető

Felnőtteknek szóló pikáns színmű, mély gondolatiságú klasszikus dráma, intellektuális humort képviselő pódiumest és félszázadik előadásához érő regényadaptáció egyaránt szerepel színházunk februári műsorán. Válogasson, szemezgessen, jöjjön!

Büntető

A 2018-as KASZT-on díjazott előadás, a Maros András: Hulladék című drámája nyomán született Büntető című kamarajáték látható színházunkban 2020. február 10-én este hét órakor Perényi Balázs rendezésében. Jegyek már kaphatók.

Újra Vajszlón a Piszkavas

Többszörösen díjnyertes produkciónk első tájelőadását Vajszlón tartottuk, kevéssel a 2015-ös bemutató után. A színházkedvelő település meghívására január 23-án ismét náluk vendégszereplünk. A vajszlóiak eddig 8 produkciónk 10 előadását láthatták.

„Mindig nulláról indulok”

Megrendülten értesültünk arról, hogy 2019. december 31-én elhunyt Werner József, aki 1978 és 1995 között a Pécsi Nyitott Színpad, majd a Pécsi Harmadik Színház több előadásának díszlettervezője volt. Az ezredfordulón készült beszélgetéssel búcsúzunk tőle.


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!