Gyászolunk

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy színházunk munkatársa, VOGRONICS SÁNDORNÉ (volt ADONICS ISTVÁNNÉ) KATI 2019. július 8-án elhunyt.

,,Különleges helyet foglal el a szívemben”

Legnagyobb örömünkre több év után visszatért színpadunkra Vári Éva, minden idők egyik legismertebb és legnépszerűbb pécsi színésznője! Schwajda György: A szent család című tragikomédiájában játssza a főszerepet. Az általa megformált Anyáról beszélgettünk.

Bő szenkund nálunk is!

A zenei világ megannyi területén otthonosan mozgó zenetörténész-konferanszié, Bősze Ádám színházunkban is bemutatja második standup-műsorát szeptemberben. A Bő szekund humorba oltott, igényes szórakozást ígér a zenekedvelő közönségnek.

NYÁRI SZÜNET

Értesítjük kedves Közönségünket, hogy színházunk 2019. szeptember 2-ig nyári szünetet tart.

Évadzáró köszönet

Kedves Nézőink! Véget ért ez az évad is. Bízunk abban, hogy sok nagyszerű színházi estével, katartikus pillanattal, remek színészi alakítások sorával tettük tartalmasabbá mindennapjaikat.

60-70: jubiláló előadásaink

Jelenleg is műsorunkon lévő, nagy sikerű produkcióink közül a 2016-os POSZT-on két díjat nyert Piszkavas és a legszenvedélyesebb színpadi feldolgozásnak tartott Bányavirág is jubilált a 2018/2019-es évadban. Előbbi a 60., utóbbi a 70. előadásához ért.

Előttem az élet: 45.!

Émile Ajar: Előttem az élet című, világszerte népszerűvé vált, kultikus regényének stúdiószínházi változatát Vincze János rendezésében mutattuk be Tatai Gergő, Füsti Molnár Éva, Götz Attila és Bánky Gábor főszereplésével. 45. előadásán túl is műsorunkon marad!

Utolsó előadás, utolsó jegyek!

Májusban még négy remek produkciónk lesz műsorunkon: a telt házas Előttem az élet és A szent család mellett a POSZT-on 2 díjat nyert Piszkavas és Görgey Gábor legtöbbet játszott műve, a Komámasszony, hol a stukker? A két utóbbira néhány jegy még kapható!

Újra stukkert ragadunk!

Kortárs klasszikusunk, Görgey Gábor fél évszázada írta máig legismertebb és legtöbbet játszott művét, a Komámasszony, hol a stukker?-t, mely ez idő alatt mit sem veszített aktualitásából. Nagyszerű darabját az évadban utoljára május 30-án játsszuk.

Piszkavas: az évadban utoljára!

A 2016-os POSZT-on két díjjal elismert Piszkavas előadásunk május 27-én látható legközelebb. Martin McDonagh drámája Vincze János rendezésében, Parti Nagy Lajos magyar szövegével, négy kiváló színészi alakítás révén nyújt emlékezetes estét.