Szenvedély és groteszk humor

Ötödik évada műsorunkon lévő Bányavirág-előadásunk legközelebb február 20-án látható színházunkban. A Vincze János rendezésében és László Csaba főszereplésével bemutatott groteszk komédia Székely Csaba egyik legsikeresebb darabja. Jegyek fél áron még kaphatók.

Műsorváltozás!

A Pécsi Harmadik Színház februári műsorában a szlovákiai Árgyélus Színház vendégjátékaként meghirdetett, Az elveszett bárány című zenés interaktív előadás Écsi Gyöngyi betegsége miatt február 21-én és 22-én elmarad. A későbbi előadás-időpontok egyeztetése zajlik.

Fedák Sári: Pécsett, ötvenedszer!

Ő volt A Primadonna. Rajongtak érte Pesttől New Yorkig. Megjárta a csúcsokat és a poklot. Méltán ünnepelték, majd méltatlanul félreállították. A budapesti Nemzeti Színház Fedák Sári című előadása a múlt század egyik legnagyobb magyar színésznőjének állít emléket.

Közkívánatra: Bors néni!

Nagy sikerű zenés kalandunkat, Bors néni előadásunkat a mostani ovisok és kisiskolások kedvéért ismét műsorra tűzzük, hogy ők se maradjanak le erről a bájos meséről, melynek címszereplőjét Unger Pálma kelti életre színpadunkon. A kedves történetet márciusban két alkalommal játsszuk.

Márciusi szemezgető

Mozgalmas március elé nézünk! Ismét jubilál egy sikeres előadásunk: ötvenedszer játsszuk a 2016-os POSZT-on két díjat nyert Piszkavasat, emellett felújítjuk a gyermekeknek szóló Bors nénit és hasonlóan kiváló, interaktív meseszínház érkezik Écsi Gyöngyi révén a határon túlról. Íme, a műfajilag is változatos kínálat!

Színészeink szórólapoznak

Két kiváló színészünk, több sikeres előadásunk főszereplője, Bacskó Tünde és László Csaba nyakába vette ma a várost, hogy márciusi plakátjainkat és szórólapjainkat személyesen vigyék el pécsi intézményekbe, üzletekbe Uránvárostól a Zsolnay-negyedig, ekként is népszerűsítve színházunkat.

Piszkavasunk Csömörön

Félszázadik előadásához közeledő produkciónkat, a Piszkavasat már a bemutató óta kiemelt szakmai és közönségérdeklődés övezi, ezért amellett, hogy székhelyünkön folyamatosan műsoron tartjuk, időről időre az ország különböző pontjaira is elvisszük.

Februári szemezgető

Műfajilag változatos programot hirdetünk februárra, melyben minden korosztály megleli a kedvére való előadást. A gyermekeknek a varázslatos egyéniségű, szlovákiai mesemondó, Écsi Gyöngyi hozza el legújabb produkcióját, a Jászai-díjas Szűcs Nelli pedig Fedák Sárit eleveníti meg színpadunkon.

EztRád-műsor Mucsiéktól

Januári vendégprodukciónk Budapestről érkezik: a Mucsi Zoltánt és Scherer Pétert is tagjai közt tudó Nézőművészeti Kft. hozza el a Szkénével közös produkcióját EztRád címmel. A zenés társadalomkritikával háromszor állnak közönségünk elé.

Januári szemezgető

A nagyszerű budapesti vendégjáték, az EztRád mellett saját produkcióink közül a Piszkavas, a Bányavirág, a Kulcskeresők, az Előttem az élet és a Komámasszony, hol a stukker?, valamint az Örömlányok végnapjai című zenés játék várja közönségünket az új év első hónapjában.