Az elveszett bárány

A csodálatos felvidéki mesemondó, Écsi Gyöngyi vendégszerepel legújabb előadásával színházunkban március 21-és és 22-én. Produkciója annyira új, hogy magyarországi bemutatója nálunk lesz.

Piszkavasunk Csömörön

Többszörösen díjnyertes előadásunk, Martin McDonagh drámája, a Piszkavas március 18-án a Petőfi Sándor Művelődési Ház meghívására Csömörön lesz látható. A nagyszerű alakításokat felmutató produkció Vincze János rendezésében emlékezetes színházi élményt ígér.

Áprilisi szemezgető

Koncert és slam poetry est is színesíti áprilisi műsorkínálatunkat a gyerekeknek és felnőtteknek szóló előadások mellett. Nagyszerű vendégprodukciók is érkeznek a határon belülről és túlról egyaránt. Érdemes tehát átböngészni, s válogatni belőle!

Bors néni Görcsönybe megy

Nagy sikerű zenés kalandunkat, Bors néni előadásunkat közkívánatra ismét műsorra tűztük, s nemcsak Pécsett játsszuk, hanem legközelebb Görcsönybe látogatunk vele, hogy az ott élő apróságok is megismerjék e bájos mesét.

Közös élmény nőnapra!

A Pécsi Jurisics Utcai Általános Iskola 1.a osztálya példát mutat gáláns gesztusból: a fiúk, nőnapi ajándékul meghívták a lányokat március 8-i Bors néni előadásunkra. A kedves invitálást örömmel fogadták az ünnepeltek, de nem akartak a fiúk nélkül jönni, így lett közös élmény a mai színházlátogatás.

Piszkavas: ötvenedszer

Tavaly két előadásunk: a Bányavirág és az Ibusár-megállóhely jubilált, most március 5-én a 2016-os POSZT-on két díjat nyert Piszkavas produkciónkat játsszuk ötvenedszer! A Vincze János rendezésében megelevenedő remek színészi alakítások méltán vívják ki a szakma és a közönség elismerését.

Bányavirág hatvanadszor, utoljára

Hatvanadszor, s egyben utoljára lesz műsorunkon Székely Csaba groteszk humorral megírt komédiája, a Bányavirág 2018. március 6-án. A Vincze János rendezte előadásban László Csaba, Bánky Gábor, Tamás Éva, Bacskó Tünde és Németh János nyújt emlékezetes alakítást.

Fedák Sári: Pécsett, ötvenedszer!

Ő volt A Primadonna. Rajongtak érte Pesttől New Yorkig. Megjárta a csúcsokat és a poklot. Méltán ünnepelték, majd méltatlanul félreállították. A budapesti Nemzeti Színház Fedák Sári című előadása a múlt század egyik legnagyobb magyar színésznőjének állít emléket.

Márciusi szemezgető

Mozgalmas március elé nézünk! Ismét jubilál egy sikeres előadásunk: ötvenedszer játsszuk a 2016-os POSZT-on két díjat nyert Piszkavasat, emellett felújítjuk a gyermekeknek szóló Bors nénit és hasonlóan kiváló, interaktív meseszínház érkezik Écsi Gyöngyi révén a határon túlról. Íme, a műfajilag is változatos kínálat!

Színészeink szórólapoznak

Két kiváló színészünk, több sikeres előadásunk főszereplője, Bacskó Tünde és László Csaba nyakába vette ma a várost, hogy márciusi plakátjainkat és szórólapjainkat személyesen vigyék el pécsi intézményekbe, üzletekbe Uránvárostól a Zsolnay-negyedig, ekként is népszerűsítve színházunkat.