Valentin-napra, SZERETETTEL

Szerelmes dallamok szárnyán hívja közönségét egy érzelmes zenei utazásra Valentin-nap előestéjén a műfaj két kiválósága: BUCH TIBOR színművész és LŐRINCZ JUDIT Príma-díjas operaénekes, valamint két virtuóz muzsikus: Horváth Elemér ,,Emi” és Horváth Péter azon a gálaesten, melyet Szeretettel… címmel február 13-án tartanak a Pécsi Harmadik Színházban.

Miként egy gyönyörű, színpompás csokor üdeségét az adja, ha sokféle virágból kötik, úgy a fellépők műsora is rendkívül sokszínű és változatos lesz, hogy minden korosztály jól érezze magát, és hallhassa kedvenc szerelmes számait az este folyamán. Felcsendülnek örökzöld slágerek, andalító itáliai dallamok, ismert nóták, népszerű filmek, musicalek és operettek betétdalai, sőt, igazi ínyencségként a legismertebb Mozart-opera egyik bravúrszáma is elhangzik – az a koloratúrszoprán ária, mellyel Lőrincz Judit meghódította előbb Ausztrália és az Egyesült Államok színpadait, aztán a Magyar Állami Operaház közönségét.

Az est két kiváló énekesét egy virtuóz muzsikus-testvérpár kíséri: Horváth Elemér „Emi” hegedűművész és Horváth Péter gordonka- és zongoraművész, akik természetesen szólóprodukcióval is lenyűgözik majd közönségüket.

Különleges estét ígér tehát a Moravetz Produkció és a Pécsi Harmadik Színház közös programja: megunhatatlan melódiákat mindazoknak, akik egy Valentin-napi gála emlékét az év többi napján is szívesen felidézik.

Pécsi Harmadik Színház