Márciusi szemezgető

Különleges dalcsokorral jelentkezik nőnap előestéjén Gergely Róbert, aki a hölgyekről, s a szerelemről szóló legszebb szerzeményekkel örvendezteti meg közönségünket Mr. Emanuelle című koncertjén.

Legújabb előadásunkat, Tasnádi István: Kartonpapa című fekete komédiáját, melyet Herczeg Adrienn rendezésében tavaly decemberben mutattunk be Bacskó Tünde, László Csaba, a Jászai-díjas Darabont Mikold, Kecskés Alexisz és Szatmári Alíz főszereplésével, több alkalommal is műsorra tűzzük. A József Attila-díjas író abszurd drámájában egy közös vacsora során feszül egymásnak két, ellentétes szellemiségű család, felszínre törnek rég elfojtott indulatok, be nem ismert érzések, elhallgatott titkok…

Nagy érdeklődés mellett játsszuk tovább Varsányi Anna: Fergeteges komédia, avagy Anyák és lányok című vígjátékát a Jászai-díjas Vincze János rendezésében, Fodor Zsóka, Dévényi Ildikó, Farkas B. Szabina és Fischer Norbert főszereplésével.

A óvodás és kisiskolás korosztály számára készült a Mesék a varázsbőröndből című zenés, interaktív mese Tamás Éva előadásában, Bogárdi Alíz rendezésében. A gyermekkor emlékeit felidéző produkció a szülőknek, pedagógusoknak is szívmelengető élményt nyújt.

A könnyed szórakozásra vágyóknak Moravetz Levente fordulatos bohózata, az Őrületek tornya ígér felhőtlen kikapcsolódást.

Dévényi Ildikó és Lukács Melinda vendégjátéka Pivarnyik Anikó: Karády című színművéből készült, és a hányatott sorsút díva életébe enged bepillantást, akinek karrierjét a történelem is alakította.

Spiró György drámáját, a Csirkefejet is műsorra tűzzük egy alkalommal. Az elementáris erejű történetet a Jászai-díjas Vincze János rendezte, a főbb szerepeket Bacskó Tünde, László Csaba és Tatai Gergő játssza.

Bízunk abban, hogy a családok minden korosztálya talál kedvére való előadást februári kínálatunkban!

Válogasson, szemezgessen, jöjjön!

Szeretettel és remek előadásokkal várjuk!

 

március 5., kedd 10.00 Tamás Éva-Schulteisz Gábor-Tóth Álmos: Mesék a varázsbőröndből stúdió  jegyvásárlás
március 7., csütörtök 18.00 Mr. Emanuelle – Gergely Róbert legszebb dalai nőnapra nagyszínpad jegyvásárlás
március 9., szombat 19.00 Moravetz Levente: Őrületek tornya (a HadART Színház vendégjátéka) nagyszínpad jegyvásárlás
március 10., vasárnap 10.00 Tamás Éva-Schulteisz Gábor-Tóth Álmos: Mesék a varázsbőröndből stúdió jegyvásárlás
március 17., vasárnap 19.00 Varsányi Anna: Fergeteges komédia, avagy Anyák és lányok nagyszínpad jegyvásárlás
március 22., péntek 19.00 Pivarnyik Anikó: Karády stúdió jegyvásárlás
március 23., szombat 19.30 Tasnádi István: Kartonpapa színpadterem jegyvásárlás
március 28., csütörtök 19.00 Spiró György: Csirkefej nagyszínpad jegyvásárlás
március 30., szombat 19.00 Moravetz Levente: Közjegyző az emeleten nagyszínpad jegyvásárlás
Pécsi Harmadik Színház