Lenni vagy nem lenni? gála

Vári Éva és Bősze Ádám lesz a házigazdája annak a gálaműsornak, melyen ismét színpadunkra lép Fillár István, Lux Ádám, Márton András, Újvári Zoltán, Gergely Róbert és Köles Ferenc mellett számos pécsi színművész, korábbi vagy még repertoáron lévő előadásaink népszerű szereplői. A március 15-én 17 órakor kezdődő Lenni vagy nem lenni? című estre kiemelt helyárú jegyek vásárlásával támogathatnak minket kedves nézőink.

Lenni vagy nem lenni? A Pécsi Harmadik Színház számára 2023 tavaszán ez nem egy jól ismert Shakespeare-mű klasszikus szállóigévé vált mondata. Ez a kérdés a kortárs magyar dráma fellegváraként ismert teátrummal kapcsolatban most a „Létezni vagy nem létezni?” „Alkotni vagy nem alkotni?”, „Fennmaradni vagy elenyészni?”  fájón nehéz dilemmáját veti fel. Egy színház, amely működésének csaknem 40 éve alatt olyan előadásokat hozott létre, melyekkel mind a szakma, mind a közönség elismerését folyamatosan elnyerte és élvezte. Amely egyediségével, kortárs magyar drámákhoz való ragaszkodásával is képes volt élni és katarzist nyújtani estéről estére. S most, amikor a fennmaradásáért küzd, hogy értékteremtő működését folytatni tudja, megmutatja újabb, megújult arcát. Pécsi és fővárosi művészek, akik valaha megfordultak a teátrum színpadán, összefogtak, hogy egy változatos műfajú, sokféle stílust ötvöző, tartalmas estével ajándékozzák meg a publikumot. Mindannyian tiszteletdíj nélkül lépnek fel, a gálaműsor teljes bevételét színházunknak ajánlva fel, remélve, hogy gesztusuk a Színházmentő akció keretében további mecénások csatlakozását is segíti. Kérjük, aki teheti, jöjjön el erre az egyszeri és megismételhetetlen eseményre! Ez azért is jelenthet rendkívüli segítséget számunkra, mert kiemelt helyárú jegyek vásárolhatók rá 10-15-25 ezer forint értékben.

A műsorban fellép:

Bacskó Tünde, Bánky Gábor, Bera Márk, Bíró Kriszta (online), Dévényi Ildikó, Fillár István, Fischer Norbert, Frank Ildikó, Füsti Molnár Éva, Gergely Róbert, Götz Attila, Józsa Richárd, Koszta Gabriella, Köles Ferenc, Krum Ádám, Kulcsár Viktória, László Csaba (online), Lux Ádám, Márton András, Németh János, Schrämpf Mária, Stenczer Béla, Stubendek Katalin, Tamás Éva és a Játéktár Színjátszó Tábor résztvevői, Újvári Zoltán, Várnagy Kinga és Zengő Ágnes

Bízunk a segítségükben és megtisztelő jelenlétükben! Töltsünk együtt egy nagyszerű estét!

Belépők színházunk pénztárában (Hajnóczy u. 41.) hétfőnként 10-14 óra között vásárolhatók, de elérhetők honlapunkon (http://pecsiharmadikszinhaz.hu/jegyvasarlas/) és a Jegy.hu oldalon keresztül is. Jegyfoglalás a pénztár nyitvatartási idejében a 30/336-1560-as számon lehetséges.

Pécsi Harmadik Színház