• JOE DIPIETRO - JIMMY ROBERTS - ÁJLÁVJÚ
2023/2024-es évadban:
Varsányi Anna:
FERGETEGES KOMÉDIA, avagy anyák és lányok
Rendező: Vincze János Jászai-díjas
Pécsi Harmadik Színház
Tasnádi István:
KARTONPAPA
Rendező: Herczeg Adrienn
Pécsi Harmadik Színház
Tamás Éva:
MESÉK A VARÁZSBŐRÖNDBŐL
Rendező: Bogárdi Aliz
Pécsi Harmadik Színház
Szolnoki Péter - Moravetz Levente:
OMEGA – egy csődör emlékiratai
Rendező: Moravetz Levente
Moravetz Produkció
Moravetz Levente:
ŐRÜLETEK TORNYA
Rendező: Háda János
HadArt Színház
Papp Zoltán – Thuróczy Katalin:
MÁTYÁS MESÉK
Rendező: Moravetz Levente
Moravetz Produkció

Válásguru sztárszereposztásban!

Ullmann Mónika, Brasch Bence és Józan László főszereplésével érkezik hozzánk szeptember közepén a Rózsavölgyi Szalon Válásguru című sikerelőadása Őze Áron rendezésében. Pikáns téma, ismerős helyzetek, felhőtlen szórakozás!

Mesék a varázsbőröndből

Tamás Éva legújabb zenés, interaktív mesejátéka segítségével nagyszülőtől unokáig a család több generációja is újraélheti, felidézheti azokat a gyorsan tovatűnő esztendőket, melyek alatt a kicsi babából önálló, döntéseket hozó kamasz lesz.

Októberi szemezgető

Vadonatúj gyerekelőadásunk, a Mesék a varázsbőröndből, Spiró György megrendítő drámája, a Csirkefej, továbbá Moravetz Levente népszerű vígjátékai láthatók színházunkban októberben. Íme, a részletek. Szeretettel várjuk!

Klammunk a PécsLIT Fesztiválon

Hosszabb szünet után ismét játsszuk 2016-ban bemutatott, sikeres tantermi színházi előadásunkat, a Klamm háborúját László Csaba főszereplésével, méghozzá a rangos PécsLIT Fesztivál keretében, melynek idei díszvendége a német író, Kai Hensel!

Látszatvilágok és családi csetepaték

Szeptember 17. és december 22. között három új, saját bemutatóval jelentkezünk. Fordulatos vígjáték, abszurd családdráma és a 4-8 éves korosztály, no és a szüleik, nagyszüleik figyelmére számító zenés, családi interaktív játék várja kedves nézőinket.

Meghívó könyvbemutatóra

Egy fővárosi szerzőpáros, avatott színházi kritikus és elhivatott néző: Cseh Andrea Izabella és Farkas Éva kötetbe foglalta azt a közel három évtizedet, amely Vincze János életútján keresztül bemutatja a Pécsi Harmadik Színház sikerekkel és nehézségekkel teli történetét.

Pécsi Harmadik Színház