• JOE DIPIETRO - JIMMY ROBERTS - ÁJLÁVJÚ
2022/2023-as évad Örkény / Déry bérlet:
Spiró György:
CSIRKEFEJ
Rendező: Vincze János Jászai-díjas
Pécsi Harmadik Színház
Egressy Zoltán:
SZARVAS A KÖDBEN
Rendező: Vincze János Jászai-díjas
Pécsi Harmadik Színház
Örkény István:
TÓTÉK
Rendező: Vidnyánszky Attila
Kárpátaljai Magyar Drámai Színház, Beregszász
Csokonai Vitéz Mihály:
AZ ÖZVEGY KARNYÓNÉ S KÉT SZELEBURDIAK
Rendező: Tapasztó Ernő
Szegedi Pinceszínház - Aradi Kamaraszínház

FIGYELEM!

Felhívjuk Tisztelt Nézőink figyelmét, hogy jegypénztárunk 2023. június 5-től hétfőtől csütörtökig 10-15 óra között tart nyitva. A június 19-én 19 órakor kezdődő, Megemelem a kalapomat című Ihász Gábor-nosztalgiaestre is ekkor tudják jegyeiket befoglaltatni.

Megemelem a kalapomat

Egy bársonyos hangú, mosolygós, barna szemüveges, csinos fiatalember, aki egy szál gitárral a kezében énekel, és érzelmes slágereivel meghódítja közönségét – így emlékszünk Ihász Gáborra, akinek máig jól ismert dalai csendülnek föl a Produceller Team koncertjén.

Csirkefej: az évadban utoljára!

Spiró György megrendítő drámája májusban egyetlen alkalommal látható csak színházunkban. Jegyek még elérhetők rá. A Jászai-díjas Vincze János rendezésében Bacskó Tünde, László Csaba és Tatai Gergő játssza a főbb szerepeket.

Piszkavas: túl a 80-on!

2015-ös bemutatónk óta kiemelt szakmai és közönségérdeklődés kíséri Piszkavas-előadásunkat, amely a 2016-os POSZT-on két díjat is elnyert. Az országban több helyütt játszottuk nagy sikerrel. Az évadban utoljára május 25-én láthatják.

Májusi szemezgető

Tíz éve műsorunkon lévő és pár hónapja bemutatott saját előadás, hazai és határon túli vendégprodukció, kortárs dráma és zenés mű egyaránt várja Kedves Közönségünket májusban, így műsorkínálatunkban mindenki találhat kedvére valót.

Bányavirág: szenvedély és groteszk humor

Illés felesége, Irma Vajda Ivánért eped. Pedig ő a féltestvérébe, Ilonkába (is) szerelmes, akire a község háziorvosa is szemet vetett. Ki lesz boldog közülük? Erre a kérdésre csak az kapja meg a választ, aki megnézi Székely Csaba: Bányavirág című darabját.

Pécsi Harmadik Színház