• TASNÁDI ISTVÁN: KARTONPAPA
2023/2024-es évadban:
Varsányi Anna:
FERGETEGES KOMÉDIA, avagy anyák és lányok
Rendező: Vincze János Jászai-díjas
Pécsi Harmadik Színház
Tasnádi István:
KARTONPAPA
Rendező: Herczeg Adrienn
Pécsi Harmadik Színház
Tamás Éva:
MESÉK A VARÁZSBŐRÖNDBŐL
Rendező: Bogárdi Aliz
Pécsi Harmadik Színház
Szolnoki Péter - Moravetz Levente:
A CSŐDÖR
Rendező: Moravetz Levente
Moravetz Produkció
Moravetz Levente:
ŐRÜLETEK TORNYA
Rendező: Háda János
HadArt Színház
Moravetz Levente:
KÖZJEGYZŐ AZ EMELETEN
Rendező: Moravetz Levente
Moravetz Produkció
Papp Zoltán – Thuróczy Katalin:
MÁTYÁS MESÉK
Rendező: Moravetz Levente
Moravetz Produkció

Márciusi szemezgető

Nőnapi koncert, szórakoztató vígjáték, elementáris erejű, megrendítő családtörténet és abszurd dráma egyaránt szerepel márciusi műsorkínálatunkban, hogy mindenki megtalálhassa benne a kedvére való programot. Íme, a részletek.

Jöhetsz, drágám!

Az Őrületek tornya után most egy újabb, őrületesen szórakoztató előadással, Moravetz Levente: Jöhetsz, drágám! című vígjátékával vendégszerepel nálunk a budapesti HadART Színház április 13-án 19.00 órakor. Jegyek már kaphatók!

Színpadunkon Molnár Piroska!

Egy ,,hivatalosan” is halhatatlan színésznő, Molnár Piroska főszereplésével érkezik színházunkba az Orlai Produkció Jaj, nagyi! című előadása április 6-án. A generációs különbségeket humorral fűszerező, szívmelengető történet tartalmas időtöltést ígér.

Mesék a varázsbőröndből

Tamás Éva legújabb zenés, interaktív mesejátéka segítségével nagyszülőtől unokáig a család több generációja is újraélheti, felidézheti azokat a gyorsan tovatűnő esztendőket, melyek alatt a kicsi babából önálló, döntéseket hozó kamasz lesz.

Fergeteges komédia: februárban ötször!

A Fergeteges komédia, avagy Anyák és lányok című vígjátékban Fodor Zsóka, Dévényi Ildikó, Farkas B. Szabina és Fischer Norbert szerez felejthetetlen perceket a jókedvű szórakozásra vágyóknak. Februárban még háromszor játsszuk!

Megelevenedő Mátyás mesék

70 percnyi, vidám történelmi kalandozás során elevenednek meg színpadunkon azok a kedves, szórakoztató és tanulságos történetek, melyeket a néphagyomány Mátyás király személye köré szőtt. Zenés várjátékunk gyermekeknek és felnőtteknek is szól!

Pécsi Harmadik Színház