Szeptemberi szemezgető

Bemutatóval indítjuk az új évadot szeptember 17-én. „Mesék a varázsbőröndből” című családi, interaktív előadásunk játékosan kelti életre Tamás Éva, a Pécsi Harmadik Színház produkcióiban folyamatosan foglalkoztatott színművész előadásában a gyermek fejlődését megszületésétől a kamaszkoráig. Az előadás célja, hogy újraélhessük és feldolgozzuk azt a néhány, villámgyorsan lepörgő évet, amíg a család szorosan együtt van. A történet minden korosztály számára élvezetes, kreatív, érzelmeket keltő és gondolkodásra ösztönző, s mindenképp a családok és a gyerekek számára közösen feldolgozható, beszélgetésekhez utakat nyitó előadás.

Tavaly márciusban oly nagy sikert aratott a Rózsavölgyi Szalon Táncórák című előadása közönségünk körében, hogy hosszú időn át emlegették, dicsérték, beszéltek róla. Most (a 2022/2023-as évadban elmaradt egyik bérletes produkciónk helyett) a Rózsavölgyi Szalon Válásguru című, ugyancsak népszerű előadását láthatják kedves nézőink.  Őze Áron rendezte ezt a fergeteges humorú és fordulatos cselekményű francia vígjátékot, amely Ullmann Mónikának, Józan Lászlónak és Brasch Bencének kínál kiváló játéklehetőséget. A történet mai, és csak első hallásra tűnhet abszurdnak, hogy a szakítás diszkrét bája kínál jövedelmező üzletet Eric, a „válásguru” számára. Ügyfelei megbízásából ugyanis azt vállalja, hogy helyettük mondja ki a végső szót és hagyja el azok párját. Válást közvetít. Ám egyszer váratlan helyzetben találja magát: régi szerelméhez, Chloéhoz rendelték ki, aki évekkel ezelőtt magyarázat nélkül távozott az életéből…

A Karády című zenés színpadi játék után Dévényi Ildikó és Lukács Melinda most a tündöklő tehetségű, tragikus sorsú színésznő, Domján Edit alakját idéz meg Pivarnyik Anikó: Beszélj! című színművével, melyet országszerte több helyütt játszottak már nagy sikerrel, s most elhozzák színházunkba is.

Válogasson, szemezgessen, jöjjön!

Jegyek a honlapunkon (www.pecsiharmadikszinhaz.hu) és a Jegy.hu oldalon keresztül vásárolhatók.

Szeretettel és remek előadásokkal várjuk!

szeptember 17., vasárnap 10:00 Tamás Éva: Mesék a varázsbőröndből kisterem jegyvásárlás
szeptember 18., hétfő 19.00 Tristan Petitgirard: Válásguru
a Rózsavölgyi Szalon vendégjátéka (Örkény-bérlet)
nagyszínpad jegyvásárlás
szeptember 19., kedd 19.00 Tristan Petitgirard: Válásguru
a Rózsavölgyi Szalon vendégjátéka (Déry-bérlet)
nagyszínpad jegyvásárlás
szeptember 29., péntek 19:00 Pivarnyik Anikó: Beszélj!
Dévényi Ildikó és Lukács Melinda vendégjátéka
kisterem jegyvásárlás

 

Pécsi Harmadik Színház