Miért mondunk le előadást?

Tisztelt Közönségünk, Kedves Nézőink!

A Pécsi Harmadik Színház több mint 25 éves működése alatt két ,,történet” fut párhuzamosan már a kezdetek óta: az értékes előadások létrehozása és a fennmaradásért folyó küzdelem. Önök mindkettőnek fontos szereplői, hisz látják sikeres produkcióinkat, s kitüntető érdeklődésük rengeteg erőt ad(ott) nekünk ahhoz, hogy úrrá legyünk a legreménytelenebb helyzeteken is. Köszönjük, hogy kitartanak mellettünk!

Támogatásuk most is nagyon fontos számunkra. A vírushelyzet minket is óvatosságra int, ezért nézőink, színészeink és munkatársaink egészségének védelme érdekében igyekszünk minden alapvető óvintézkedést megtenni a kézfertőtlenítés biztosításától a testhőmérséklet-mérésen át az arcmaszkok használatáig. Biztonságos környezettel várjuk tehát a színházunkba látogatókat.

Megértjük, ha akadnak Önök között olyanok, akikben a betegségtől való félelem így is legyőzi az előadásaink iránti kíváncsiságot, és megvásárolt jegyeik birtokában sem vállalják, hogy eljöjjenek hozzánk. De tudniuk kell: saját, döntően stúdiótermi produkcióink kerülnek ezzel veszélybe, hisz bizonyos nézőszám alatt nem tudjuk vállalni az előadások megtartását, mert ez szerény anyagi lehetőségeink miatt a működésünket veszélyeztetné! Négy sikeres előadásunkat (Adáshiba, A szent család, Piszkavas, Bányavirág) is csak ezért – és nem betegség vagy a vírus megjelenése miatt! – voltunk kénytelenek lemondani.

Bízunk abban, hogy az élet mielőbb visszatér a normális kerékvágásba, és 2020/2021-es évadunk problémamentesen, a tervek szerint alakulhat. Alig várjuk már, hogy telt házas előadásaink végén, estéről estére felzúgjon a taps színészek és nézők közös örömére!


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!