Régi előadások újra műsoron

Teátrumunkban bevett gyakorlat, hogy előadásainkat több évadon át műsorunkon tartjuk. Volt olyan produkciónk, amelyet 104-szer játszottunk (Egressy Zoltán: Sóska, sültkrumpli), s még ennél is tekintélyesebb szériát ért meg Spiró György tragikomédiája, a Kvartett: szereplői 230 alkalommal öltötték magukra jelmezüket. Jelenleg is repertoárunkon lévő, legjelentősebb előadás-sorozatunk Székely Csaba keserű komédiájához, a Bányavirághoz kötődik, amely túl van 70. előadásán, s október 22-én látható színházunkban újra. A 2016-os Pécsi Országos Színházi Találkozón két díjat nyert Piszkavas négy szereplőjének is több, mint 60-szor tapsolhatott már a publikum.

Émile Ajar: Előttem az élet című regényének színpadi adaptációja a félszázadik előadás kapujában áll, s legújabb bemutatónk, a Vincze János rendezésében, s a Kossuth-díjas Vári Éva főszereplésével megtekinthető Schwajda-komédia, A szent család is hamarosan eléri első színházi jubileumát, a 25. előadást.

Mindezek mellett októberben továbbra is műsorunkon marad Örkény István klasszikusa, a Kulcskeresők és Görgey Gábor legismertebb darabja, a Komámasszony, hol a stukker? is. A könnyed szórakozásra vágyóknak Moravetz Levente és Horváth Krisztián: Örömlányok végnapjai című zenés vígjátéka ígér kellemes perceket, október 12-én éppen századszor!

Fotók: Tóth László, Komlós Attila

Időpontok:

A szent család: október 7-én, 10-én és 17-én este 7 órakor

Piszkavas: október 8-án este 7 órakor

Kulcskeresők: október 21-én este 7 órakor

Bányavirág: október 22-én este 7 órakor

Előttem az élet: október 24-én este 7 órakor

Komámasszony, hol a stukker?: október 30-án este 7 órakor

Örömlányok végnapjai: október 12-én délután 3 órakor

Jegyinformáció: 30/336-1560

 


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!