Ócsárdon a Piszkavas

A dél-dunántúli régió tucatnyi településére is rendszeresen elvisszük sikeres előadásainkat, gyermekeknek és felnőtteknek szánt produkcióinkat egyaránt. Így Barcstól Görcsönyön, Kémesen, Sellyén és Szigetváron át Vajszlóig időről időre örömmel teszünk eleget a települések megtisztelő meghívásának. Tucatnyi helyszínre már visszatérő vendégként érkezünk, mindemellett új kapcsolatok kialakítására is törekszünk, folyamatosan bővítve azt a földrajzi kört, ahová produkcióinkkal eljuthatunk. Ezért is volt örömteli megtiszteltetés számunkra, amikor Dienes Béla, Ócsárd alpolgármestere megkereste színházunkat azzal, hogy szívesen vennék, ha Piszkavas előadásunkat hozzájuk is elvinnénk.

Így valósul meg első ócsárdi vendégszereplésünk 2020. február 21-én este 7 órakor a helyi művelődési házban, ahová szeretettel várjuk a díjnyertes előadásunk iránt érdeklődőket!

A 2015-ös bemutató óta a szakma és a közönség kiemelt figyelme kíséri a produkciót, amely a 2016. évi Pécsi Országos Színházi Találkozón megkapta a Közönségdíjat, Füsti Molnár Éva színművész pedig a Magyar Művészeti Akadémia Alkotói díjában részesült.

Fotók: Tóth László

Vincze János rendezésében Bacskó Tünde, Füsti Molnár Éva, László Csaba és Tatai Gergő nyújt emlékezetes alakítást.  Olyan mű ez, mely sírva nevettet, hisz tragikum és komikum, könnyed játék és véres valóság mesteri ötvözete. E nemes irodalmi alapanyag Parti Nagy Lajos magyar szövegével elevenedik meg.


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!