Jegyek visszaváltása

Kedves Nézőink!

A november 10-i kormányrendelet alapján színházunk 30 napra bezár a közönség előtt. Ennek következményeként minden, novemberre meghirdetett előadásunk elmarad. Tekintettel a járványhelyzet bizonytalan alakulására, úgy döntöttünk, hogy az előadásokat később sem fogjuk pótolni. Az érvényes bérletek, illetve az előadásokra megváltott jegyek sorsáról az alábbiakból tájékozódhatnak:

  1. A 2019-2020-as évadra szóló Bódis Irénke-bérlet és az Ajándék bérletek érvényességi idejét december 31-ről tovább hosszabbítottuk. Bérleteiket 2021. május 31-ig tudják beváltani (a szabad helyek függvényében). Ehhez újranyitásunk után továbbra is előzetes egyeztetés szükséges a 30/336-1560-as telefonszámon. Akik novemberi előadásra váltották be ezeket a bérleteket, szintén a korlátozás feloldása után tudják másik időpontra becserélni jegyeiket a fenti telefonszámon egyeztetve. Ajándék bérletet és Bódis Irénke-bérletet nem tudunk visszaváltani.
  2. A novemberre INTERNETEN megvásárolt jegyeket az Interticket Kft. fogja kezelni. Azok a nézőink, akik vissza szeretnék váltani a jegyeiket, az alábbi linkre kattintva jelezhetik ezen szándékukat 2020. december 17-ig, csütörtökig:

https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas/

FONTOS: Ezen a felületen még csak a visszaváltási igény leadása történik! A visszafizetést az InterTicket Kft. ügyfélszolgálata kezeli majd a visszajelzési határidő letelte után.

  1. Azoknak a Nézőinknek, akik személyesen színházunkban vásárolták meg jegyeiket, 2020. december 17-ig, csütörtökig telefonos egyeztetést követően váltjuk vissza jegyeiket. Hunyadi Ágnesnek a 30/336-1560-as számon (hétfőtől csütörtökig 10 órától 16 óráig!!!) jelezzenek ezzel kapcsolatban! Mivel személyes jegyvisszaváltásra nincs lehetőség, minden ilyen esetben banki átutalással fogják megkapni jegyeik ellenértékét. Az ügymenet részleteiről szintén a fenti telefonszámon adunk felvilágosítást.
  2. Azoknak a kedves nézőinknek, akik a tavaszi veszélyhelyzet idején létrejött #neváltsvisszajegyet mozgalom folytatásaként jegyeik árával támogatnák munkánkat, fennmaradásunkat, nincs további teendőjük. Ezúton is nagyon szépen köszönjük az efféle felajánlásokat!

 

Reméljük, hogy a veszélyhelyzet mielőbbi visszavonása után újra fogadhatjuk Önöket előadásainkon!
Türelmüket és megértésüket a jelen helyzetben külön köszönjük.
Jó egészséget kívánunk minden kedves Nézőnknek!

 

Tisztelettel:

A Pécsi Harmadik Színház szervezési csoportja


Pécsi Harmadik Színház