FONTOS TUDNIVALÓK

Tisztelt Közönségünk!

A vírushelyzetre reagálva, a Kormány által elrendelt szigorításokkal összhangban folyamatosan dolgozunk azon, hogy az elhalasztott előadásokat MIELŐBB PÓTOLNI TUDJUK. A Pécsi Harmadik Színház önálló társulattal nem rendelkezik, színészeinket előadásonként külön szerződtetjük más színházakból. Sajnos a fentiek, illetve a kulturális intézmények rendezvényeinek határozatlan ideig tartó felfüggesztése miatt többszörösen nehéz feladat mind a saját produkciók, mind a vendégjátékok újraegyeztetése. Azonban hangsúlyoznunk kell, hogy a kényszerűségből lemondott előadásaink NEM MARADNAK EL, hanem elhalasztjuk azokat. De a fenti nehézségek miatt bizonyos esetekben előfordulhat, hogy az előadások pótlására csak a következő évadban lesz lehetőségünk. Terveink szerint minden eddig lemondott, és a jövőben lemondásra kerülő programunkat legkésőbb 2020. december 31-ig pótolni szándékozunk.

Sajnos a vírus miatti korlátozások bérletes előadásainkat is komolyan érintik. Mivel ebben az esetben sem tudunk rövid távú megoldásokban gondolkodni, Örkény István, Déry Tibor, Bódis Irénke felnőtt-, Arany János és Móricz Zsigmond diákbérleteink érvényességi határidejét is 2020. december 31-ig meghosszabbítottuk. Azzal a tulajdonosoknak további teendőjük nincs. A szokásos módon értesíteni fogjuk bérleteseinket az új időpontokról. Ajándék bérleteink érvényességi határidejét is módosítottuk 2020. december 31-ig. Aki ezzel a bérlettípussal rendelkezik, színházunk újranyitásakor tud érdeklődni a bérlethez tartozó levélben megadott elérhetőségen (30/336-1560) a bérletbeváltásról.

Jegyvásárlóinknak a következő információkkal szolgálhatunk:

  1. Aki személyesen a Pécsi Harmadik Színházban vásárolta meg jegyeit az elhalasztott előadások valamelyikére, és nem szeretné visszaváltani azokat, hanem az új időpontban kívánja megtekinteni a produkciót, annak a jegyekkel nincs további teendője. AZOK AUTOMATIKUSAN ÉRVÉNYESEK LESZNEK AZ ÚJ IDŐPONTRA. Kérjük Önöket, őrizzék meg jegyeiket, és folyamatosan kövessék honlapunkon (http://pecsiharmadikszinhaz.hu/) és Facebook oldalunkon az új időpontok kihirdetését.
  2. Azok a Nézőink, akik személyesen színházunkban vásárolták meg jegyeiket, és a későbbiekben meghirdetett időpontban sem szeretnék megtekinteni az előadást, jelezzék jegyvisszaváltási igényüket Hunyadi Ágnesnek a 30/336-1560-as telefonszámon (hétfőtől péntekig 10 órától 14 óráig!!!). Mivel személyes jegyvisszaváltásra nincs lehetőség, minden ilyen esetben banki átutalással fogják megkapni jegyeik ellenértékét. Az ügymenet részleteiről szintén a fenti telefonszámon adunk felvilágosítást. (Amennyiben jegyeiket visszaváltják, nem tudjuk garantálni, hogy az új időpontra lesz még megvásárolható jegyünk.)
  3. Akik honlapunkon vagy a jegy.hu-n keresztül váltották meg jegyeiket, és nem szeretnék visszaváltani azokat, hanem az új időpontban tekintenék meg az előadásokat, azoknak további teendőjük nincs. JEGYEIK AUTOMATIKUSAN ÉRVÉNYESEK LESZNEK AZ ÚJ IDŐPONTRA. Ebben az esetben kérjük Önöket, őrizzék meg jegyeiket, és folyamatosan kövessék honlapunkon (http://pecsiharmadikszinhaz.hu/) és Facebook oldalunkon az új időpontok kihirdetését.
  4. Azok a Nézőink, akik honlapunkon vagy a Jegy.hu-n keresztül vásárolták meg jegyeiket, és a későbbiekben sem szeretnék megtekinteni az előadást, május 31-ig jelezhetik jegyvisszaváltási igényüket a Jegy.hu erre a célra létrehozott felületén. A visszaváltásról bővebb információt erre a linkre kattintva olvashat: http://pecsiharmadikszinhaz.hu/online-jegyek-visszavaltasa/ (Amennyiben jegyeiket visszaváltják, nem tudjuk garantálni, hogy az új időpontra lesz még megvásárolható jegyünk.)
  5.  Aki az április 1-jei A piszkosak, illetve a március 27-i és május 9-i Örömlányok végnapjai című előadásokra külső jegyirodában (nem a Pécsi Harmadik Színházban) személyesen vásárolta meg jegyeit, és az előadásokat a későbbi időpontban sem szeretné megtekinteni, a következő linkre kattintva áll módjában jegyeit visszaváltatni május 31-ig: https://www.jegy.hu/jegyirodaivisszavaltas. Fontos: Ezen a felületen még csak visszaváltási igény leadás történik. A visszafizetést az InterTicket Kft. ügyfélszolgálata kezeli majd, és az ügyfeleket tájékoztatja, amint elindították a visszautalási folyamatot.

Újra hangsúlyozzuk, hogy a kényszerhelyzetben lemondott előadásaink NEM MARADNAK EL, hanem bizonytalan időre kénytelenek vagyunk elhalasztani azokat. Reméljük, hogy a veszélyhelyzet kihirdetését minél előbb visszavonják, és újra fogadhatjuk Önöket előadásainkon.

 

Türelmüket és megértésüket a jelen helyzetben külön köszönjük.

Jó egészséget kívánunk minden kedves Nézőnknek!

 

Tisztelettel:

A Pécsi Harmadik Színház szervezési csoportja

 


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!