2022/2023-es évad Örkény / Déry bérlet:

ÁLLÁSLEHETŐSÉG!

A Pécsi Harmadik Színház állandó délelőtti munkarendbe TAKARÍTÓ-PORTÁST keres.

Zeneovisok tábora

3-7 év közötti gyermekek részvételével zajlik színházunkban a Játéktár zeneovi augusztus 1-5. között. Tamás Éva szakmai irányításával születik meg a Hónapról hónapra című zenés produkció, melyet a tábor zárásaként augusztus 5-én adnak elő.

Közmagyar-plakátunk a legjobbak közt!

Pinczehelyi Sándor grafikusművész 2015 óta ajándékozza meg színházunkat művészi plakátjaival. Jó néhány rangos kiállításokon is látható volt már. A Közmagyar című előadáshoz készített alkotása most egy nemzetközi válogatásban szerepel.

Tokajban a Kulcskeresők

A budapesti Nemzeti Színház által koordinált Déryné Program anyagi forrás biztosításával és a szervezési feladatok ellátásával végzi értékes színházi produkciók utaztatását. Ennek keretében Kulcskeresők előadásunkat Tokajba is elvisszük.

Visszhangzunk az Ördögkatlanon is!

Az alkoholizmus égető társadalmi problémáját állítja a középpontba legutóbbi bemutatónk, a Tandem Színházzal közösen létrehozott Visszhang című előadás, melyet az érdeklődők augusztus 5-én az Ördögkatlan Fesztiválon is láthatnak.

NYÁRI SZÜNET

Tisztelt Közönségünk! Kedves Nézőink! Színházunk 2022. augusztus 22-ig nyári szünetet tart. Mindannyiuknak szép élményekben gazdag nyarat, jó pihenést, kellemes feltöltődést kívánunk! Ősztől szeretettel várjuk Önöket újra!

Pécsi Harmadik Színház