2019/2020-as évad Örkény / Déry bérlet:
Sarkadi Imre:
OSZLOPOS SIMEON
(Új előadásunk)
Szakonyi Károly:
ADÁSHIBA
(Új előadásunk)
Rejtő Jenő művei nyomán:
A PISZKOSAK
(Nézőművészeti Kft és a Karinthy Színház
közös vendégjátéka)
Szörényi Levente – Bródy János –
Sarkadi Imre – Ivánka Csaba:
KŐMŰVES KELEMEN
(veszprémi Pannon Várszínház vendégjátéka)
Csehov:
HÁROM NŐVÉR
(A Beregszászi Illyés Gyula Nemzeti Színház
vendégjátéka)

ONLINE JEGYEK VISSZAVÁLTÁSA

Kedves Közönségünk! Igyekszünk folyamatosan tájékoztatni Önöket mindarról, amit a vírushelyzet miatt elhalasztott előadásainkról, az azokra váltott jegyekről tudniuk érdemes. Aki online vásárolt jeggyel rendelkezik, annak szól ez az összefoglaló.

ELHALASZTOTT ÁPRILIS

Értesítjük Tisztelt Nézőinket, hogy a vírushelyzet okozta korlátozások feloldásáig színházunkban a közönségforgalom szünetel, korábban meghirdetett áprilisi előadásainkat pedig későbbre halasztjuk.

FONTOS TUDNIVALÓK

Kedves Nézőink! A bérlettel és megváltott jeggyel rendelkezők figyelmét kérjük! A kényszerűségből lemondott előadásaink nem maradnak el, csak későbbi időpontra halasztjuk azokat! A legfontosabb tudnivalókat tesszük most közzé.

ZÁRT AJTÓK MÖGÖTT

Kedves Közönségünk! A koronavírus (COVID-19) miatti veszélyhelyzet kezeléséről szóló 41/2020. (III. 11.) Kormányrendelet szigorítása miatt színházunkban a közönségforgalom szünetel. Jegyinformáció: 30/336-1560

MŰSORVÁLTOZÁS!

A Kormány által meghirdetett és szigorított rendkívüli jogrendet tudomásul véve, meghirdetett előadásainkat bizonytalan időre elhalasztjuk. Érdeklődni a 30/336-1560-as számon lehet hétfőtől péntekig 10-14 óráig.

,,A visszatérő álmokra hallgatni kell!”

Nagyon szerettem, amikor Pécsett játszott, kíváncsi vagyok rá az Oszlopos Simeon előadásban is – mondják nézőink Ottlik Ádámról. Nem túlzás: eddigi prózai feladatainak egyik legjelentősebb szerepformálásával ajándékozza meg a közönséget a Sarkadi-mű főszereplőjeként.


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!