2020/2021-as évad Örkény / Déry bérlet:
Bertolt Brecht:
KURÁZSI MAMA ÉS GYERMEKEI
Rendező: Ottlik Ádám
Jimmy Roberts - Joe DiPietro:
ÁJLÁVJÚ
Rendező: Götz Attila - Vincze János
Conor McPherson:
Eleven éjszaka
Rendező: Koltai M. Gábor
A Szkéné Színház és a Nézőművészeti Kft. közös előadása
Móricz Zsigmond:
NEM ÉLHETEK MUZSIKASZÓ NÉLKÜL
Rendező: Katkó Ferenc
Beregszászi Illyés Gyula
Magyar Nemzeti Színház

Örökifjú író, örök érvényű mű

Nagy sikerű előadásunk, az Adáshiba bemutatóját az író, Szakonyi Károly is megtisztelte jelenlétével. Kortárs irodalmunk doyenje szívesen mesélt a darabbal kapcsolatos történeteket, nem volt ellenére a sok fotózkodás, és egy kis beszélgetésre is kapható volt.

Műsorváltozás!

Kedves Közönségünk! 2020. szeptember 30-án 19 órára meghirdetett Adáshiba előadásunk technikai okok miatt elmarad. A megváltott jegyek a vásárlás helyén visszaválthatók, vagy későbbi időpontra cserélhetők.

Októberi szemezgető

Vadonatúj bemutatót és jelentős szériát megért, évadokon átívelően repertoárunkon lévő előadásokat is találnak kedves nézőink színházunk októberi kínálatában. A tavasszal elhalasztott produkciók egy részét is most pótoljuk.

Kapa dedikál

Az Európa Kiadó gondozásában a napokban jelent meg Bérczes László beszélgetőkönyve Mucsi Zoltánról. A népszerű színész október 14-én színházunkban dedikálja kötetét, A piszkosak című produkció két előadása között, amelyben ő is játszik.

Bódis Irénke bérlet

Az egykori pécsi színésznőről, Bódis Irénről elnevezett bérletünket idén is meghirdetjük. A 2020/2021-es évadban 4 előadást tartalmaz, melyek közül kettő fix és kettő választható produkció. Tájékozódjon a részletekről, és váltson bérletet!

Váltson bérletet!

Kedves Nézőink! Elkezdtük 2020/2021-es évadra szóló bérleteink árusítását! Ezúttal négy előadást tartalmaz, kettő saját bemutatót, egy budapesti és egy beregszászi vendégprodukciót. Tavalyi bérleteseink szeptember 30-ig újíthatják meg régi helyeiket.


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!