Váltson bérletet! Megéri!

Kedves régi és leendő Bérleteseink!

Az alábbiakban összefoglaltuk a bérletvásárlással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

 

Bérleteink ára az előző évadhoz képest megváltozott.

– Déry- és Örkény-bérleteink ára: 11.000 Ft

Nyugdíjas igazolvány vagy pedagógus igazolvány felmutatása esetén a régi áron, 9000 Ft-ért vásárolható meg. Egy igazolvánnyal csak egy kedvezményes bérlet vásárolható.

Öt előadásos bérletet 2017. október 31-ig válthat.

 

Mindkét bérlet ugyanazt az öt előadást tartalmazza:

  1. Bartis Attila: RENDEZÉS (befogadott produkció, jegyár: 3000 Ft)

Örkény-bérlettel 2017. november 6., hétfő 19.00

Déry-bérlettel 2017. november 7., kedd 19.00

  A 2016 januárjában bemutatott előadást a kritika az utóbbi évek egyik legjelentősebb színházi eseményeként emlegeti. Kaáli Nagy Botond a Helikon hasábjain így fogalmaz: ,,Bartis Attila drámája tobzódik a nagyszerű fordulatokban, pergő jelenetekben, a látszólag egyszerű, de roppant súlyos és egy sokat tapasztalt ember bölcsességét tükröző vitákban, veszekedésekben, párbeszédekben. Ismeri a csend hatalmát és tudja, hogy mikor kell használni azt.”

 

  1. Géczi János – Likó Marcell – Vad Fruttik: A BUNKERRAJZOLÓ (befogadott produkció, jegyár: 3000 Ft)

Örkény-bérlettel 2017. november 20., hétfő 19.00

Déry-bérlettel 2017. november 21., kedd 19.00

  Van-e kiút egy pszichésen beteg családból, reménytelen társadalmi helyzetből a drog, az alkohol, a nihil poklain túl? – teszi föl a kérdést az előadás, mely a Vad Fruttik zenekar frontemberéről, Likó Marcellről megjelent könyv nyomán született. A Bunkerrajzoló főhősének életén keresztül a rendszerváltás utáni nemzedékek traumájára láthatunk rá. A keserűség, a megrendülés, az önirónia, a humor, a kétségbeesés, a feloldozás egy valódi dráma lehetőségét hordozzák, a Vad Fruttik együttes közismert dalaival nyomatékosítva.

 

  1. Schwajda György: A SZENT CSALÁD (saját előadás, jegyár: 2500 Ft)

Schwajda György az a drámaíró, aki leginkább megfogadta Örkény István tanácsát, hogy az abszurdot nem kiagyalni kell, hanem föllelni az életben. Ábrázolásmódjának alapja, hogy minden, amit leír, alapjában véve valóságos, ám azt az abszurditásig fokozza. A főszereplő Anya életkörülményei és manipulációi is olyan kisszerűek, hogy minden erőfeszítése komikumba fullad. Ettől válik a darab olyan abszurd komédiává, amelynek a mélyéről egy ember tragédiája sejlik föl.

 

  1. EZTRÁD –  A Nézőművészeti Kft. és a Szkéné Színház közös produkciója (befogadott produkció, jegyár: 3000 Ft)

  Mucsi Zoltán, Scherer Péter, Parti Nóra, Katona László, Molnár Gusztáv és Kovács Krisztián hív aktív játékra minket e prózai betétekkel átszőtt zenés színházi kísérletben, amely sok humorral, zenével és talán annál is több felkiáltó- és kérdőjellel szembesíti a nézőt a mai magyar valósággal. Ránk zúdul a fricska, az ironikus poénáradat, a groteszk társadalomkritika. A produkció 2016-ban elnyerte a Vidor Fesztivál különdíját.

 

  1. Dávid Zsuzsa – Szűcs Nelli: FEDÁK SÁRI (befogadott produkció, jegyár: 2500 Ft)

  Ő volt A Primadonna. Rajongtak érte Pesttől New Yorkig. Megjárta a csúcsokat és a poklot. Méltán ünnepelték, majd méltatlanul félreállították. Az előadás Fedák Sárinak, a múlt század egyik legnagyobb magyar színésznőjének állít emléket. Az est anyagát az ő emlékirataiból, leveleiből és folyóiratok írásaiból állították össze. Külön érdekessége az egyszemélyes színházi produkciónak, hogy Szűcs Nelli is Beregszász szülötte, gyökerei őt is ehhez a városhoz kötik, akárcsak nagy elődjét.

 

Jegyáraink is változnak. A saját előadásainkra ebben az évadban 2500 Ft-ért válthatnak jegyet, de bérleteseink továbbra is élhetnek a kedvezményes jegyvásárlás lehetőségével. Egy érvényes bérlettel csak egy  kedvezményes jegy vásárolható a korábbi évadokban bemutatott és még műsoron tartott saját előadásainkra, melyek a következők: Örkény István: Kulcskeresők, Émile Ajar: Előttem az élet, Görgey Gábor: Komámasszony, hol a stukker?, Martin McDonagh: Piszkavas, Székely Csaba: Bányavirág, Parti Nagy Lajos-Darvas Ferenc: Ibusár-megállóhely.

 

Pénztári nyitvatartás: hétfőtől csütörtökig  10-18 óráig!

Szeretettel várjuk régi és új bérleteseink jelentkezését!

 

Tisztelettel:

Hunyadi Ágnes és László Csaba

 

Hunyadi Ágnes közönségszervező
30/336-1560, szervezes.phsz@gmail.com

László Csaba színművész, közönségszervező
30/964-7892, szervezes.phsz@gmail.com